Raser:
Dvärgpinscher

Hundhemsidor:
-

Välkommen till Kennel Agazzis
Vi har en kennel med uppfödning i hemmiljö för att få harmoniska och socialt tränade valpar. Vi har fyra tikar Queen, Scarlet, Ballerina och Enigma. Ni är välkomna att besöka oss och på vår hemsida där all aktuell information alltid uppdateras. Du kan läsa allt om dvärgpinschern och mycket mer.

Valpar väntas december 2014 lev. klara feb 2015
På vår hemsida www.agazzis.se kan du läsa och se bilder från alla tidigare valpkullar. Queen Cindrella Bibbi S65821/2008 och Exigor's Black Scarlet S55282/2009 väntar båda två valpar och nu före de föds finns möjlighet att besöka oss. Därefter måste valparna bli tre veckor innan vi kan ta emot besök.

Att köpa valp från oss
Vi följer Svenska Kennelklubbens grundregler och dvärgpinscherklubbens. Vi använder oss av Svenska Kennelklubbens köpeavtal och när du hämtar din valp är den registrerad i SKK med stamtavla, avmaskad, chippad, vaccinerad, veterinärbesiktigad med ett intyg som inte är äldre än 7 dagar. Valpen är dolda felförsäkrad i Agria 3 år.

När du köper valp av oss
Förutom ett stort valppaket som medföljer innehållande mat, filt, koppel, godis, leksak, cd skiva med alla bilder och filmer från valptiden får du även ett fullspäckat kompendium innehållande alla mina erfarenheter och massor med tips för att få en så bra tid som möjligt med valpen när du köpt en valp av oss. Du får även livslång support och möjlighet att vara med på våra roliga kennelträffar och i gemenskapen med tidigare valpköpare. Vi är ett härligt gäng som även har en egen sluten facebookgrupp där vi delar våra hundliv med varandra. Vi vill gärna hålla en fortsatt kontakt med våra valpköpare för att höra hur det går för Er.

Valpkullar:
Finns två tikvalpar till salu ur H-kullen som nu är 10 veckor. Två valpkullar väntas i december 2014. Var med redan från början och följ din valps utveckling!
Jag har en kennel där valparna växer upp i hjärtat av vårt hem. De blir väl socialiserade och kärleksfulla valpar som är vana vid barn, andra hundar, ljud och allt vanligt förekommande under valptiden. I alla våra kullar är de andra tikarna med mamman och valparna, De leker, sköter om och uppfostrar valparna, vilket inte är vanligt förekommande att det fungerar. Min grupp av hundar är mentalt stabila, välmående, glada och väl fungerande familjehundar.
Mor och far till valparna är friska mycket trevliga, pålitliga, lyhörda, exteriört vackra med rastypiskt utseende som erhållit fina omdömen och bra placeringar på utställningar Läs resten av texten: www.agazzis.se/valpar.html

Namn & adress:
Agazzis
www.agazzis.se
Lena Thörn
Ormarydsvägen 24
570 23 Anneberg
Sweden

Mobilnr:070-8888399
E-mail:kontakt@agazzis.se
URL:Hemsida 1
Hemsida 2

Du är besökare nr 7614 sedan 2011-05-17
404 - File or directory not found.

Oj! Denna sida finns inte...