Artikel publicerad 2009-10-01 13:40

Caroline af Ugglas, hund- och hästmänniska

Caroline af Ugglas bor på landet, några mil norr om Stockholm. Där kopplar hon av från ett hektisk liv som populär artist och just nu som aktuell i TV4-programmet "Körslaget".

Text: Journalist Bengt Eriksson, Fotograf: Jannis Politidis (Se hemsida här)

Caroline af Ugglas bor på landet, några mil norr om Stockholm. Där kopplar hon av från ett hektisk liv som populär artist och just nu som aktuell i TV4-programmet "Körslaget".

Hon kopplar av tillsammans med sina hästar och dobermanntiken Rita, 3 år.

"Min familj har haft hundar så länge jag minns. Hundarna har alltid varit en del av mitt liv", säger Caroline. "Den första hund som jag blev kär i var min pappas drever. Min egen första hund var en vorsteh som jag fick när jag var 20-21 år "

 

Men Caroline har inte gått några hundkurser med sina hundar och det tycks i alla fall inte Rita behöva för det är ordning på henne ändå.

"Men man kan säga att Rita har en gudmor, med henne bestämmer vi hur vi ska dela upp tiderna jag jobbar. En hund ska enligt min mening inte lämnas ensam. Jag tycker att vissa hundar är smartare än människor. Se bara på fårhundar. Jag tycker att man kan se på hur pass en hund är om man bara ser i dess ögon", slutar Caroline.

 

 

 

 

Har ni en favoritkändis med hund som ni vill se här? Kontakta Jannis på 070-7272 242 eller Bengt på 076-234 6561 och tipsa!

 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Rottweiler | Schäfer | Bichon Havanais | Jack Russell Terrier | Pudel | Dobermann
© 1998-2021 Enfinia AB