Artikel publicerad 2021-08-20 11:09

Hundspel för hundmänniskor

Gillar du spel med hundar? Här får du tips om lite olika typer av hundspel, både klassiska brädspel och spel som du kan spela på din mobil och spelkonsoll.

Text: Samarbetsartikel

I samarbete med bonusfinder.se Många är vi som älskar hundar i den grad att vi vill vara bland dem precis hela tiden. I en familj är det också förekommande att småttingarna där hemma till och med vill vara hund! Därför är det tacksamt att det idag finns massvis med olika hundspel som låter oss underhållas men också kliva in i deras värld. Här är hundspel för hundmänniskor!

Home Free


I det här TV-spelet, som finns tillgängligt på en av världens största TV-spelskonsoler Playstation, spelar du en hund som söker efter sin plats i den stora och inte alltid så tillmötesgående världen.

Den värld du rör dig i är verklighetsbaserad och enorm. Den ger dig stor frihet i vad du vill hitta på i din jakt på att finna din väg i livet. I det mycket populära spelet Home Free får du själv välja mellan ett dussintals olika raser, och komma fram till vilken typ av jycke du vill ta med dig ut på dina fängslande äventyr.

Greyhound-lopp


I Storbritannien och flera andra delar av världen är greyhound-lopp (hundkapplöpning) oerhört stort. Det finns även ett intresse i Sverige då vi också kan spela på de olika internationella loppen. Funderar du själv på att spela på lopp? Då kan du ta tillfället i akt och aktivera Freespins när du registrerar ditt spelkonto. De kan exempelvis användas på olika slotspel med hundtema.

Boo – World's Cutest Dog


Vill du umgås med världens gulligaste hund? Då kan du göra det direkt i mobiltelefonen. Spelet Boo – World's Cutest Dog (som är kompatibelt med både Android och Apple) låter dig mata, leka och klä ut hunden med samma namn. Ett spel för de allra minsta hundälskarna där hemma.

Boo var en verklig hund, som artisten Kesha gjorde internationellt känd genom att dela bilder på den på sociala medier. Boo har idag en sida på Facebook med flera miljoner följare. Det har under de senaste åren publicerats flera böcker om honom.

Dog Crimes


I det här brädspelet får spelare möjligheten att ta på sig detektivhatten. Här spelar du en hund som ska lösa mystiska brott. Sammanlagt finns det hela fyrtio olika brott att lösa, med varierande svårighetsgrad. Dog Crimes rekommenderas till barn som är åtta år och uppåt. I spelet möter man inga andra spelare, utan själva spelet. Med det sagt spelar man antingen själv, eller så tar man tillfället att spela tillsammans på lag!

Pet Run


Är det så att du ännu inte har en hund, men fortfarande vill ta ut den på en sväng? Då är Pet Run mobilspelet för dig. Här kan du ta ut den hund som tilltalar dig bäst på en minst sagt ordentlig löptur och ställa upp med den i olika tävlingar. Finns tillgängligt på både Apple- och Androidtelefoner.

Ett annat roligt spelläge är det när någon släppt lös din hund och du nu måste ge dig ut för att hitta den. Rolig bonus med spelet är också att det har riktigt bra soundtrack, vilket närmast kan jämföras med filmmusik av de riktigt stora kompositörerna.

Dog Sim Online: Raise a Family


Här är ett till roligt mobilspel som finns att spela för både Android och Apple-ägare. I Dog Sim Online: Raise a Family får du uppleva livet som hund och fostra din egen hundfamilj, från valpar till fullvuxna jyckar.

För att vara ett mobilspel är det här oerhört läckert med välgjord 3D-grafik. Och utöver att vara ett rollspel där du styr dina hundar, kan du också lära känna andras hundar genom att träffa andra spelare online. Tillsammans kan ni då ta er an olika äventyr.

Här var exempel på några underhållande hundspel för hundmänniskor. Vilket av dem vill du allra helst testa först?

 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Coton de Tuléar | Schäfer | Jack Russell Terrier | Chinese Crested Dog | Chihuahua | Yorkshireterrier | Boxer
© 1998-2024 Enfinia AB