Artikel publicerad 2009-10-28 11:33

Janne Westerlund, komiker med hund

Ett bildreportage med Janne Westerlund, välkänd ståuppkomiker, radioprogramledare, skådespelare och producent. Tryck på bilderna för att se stora bilder.

Text: Journalist Bengt Eriksson, Fotograf: Jannis Politidis (Se hemsida här)

Om man är rolig, blir då den hund man har eventuellt en rolig jycke? Vi frågade en av våra mest rutinerade stand-up-komiker Janne Westerlund, tillika en stor hammarbysupporter i fotboll som inte kan ha det så roligt i dessa dagar.

"Jag vet inte om hundarna blir roliga för att man själv sysslar med humor, däremot vet jag att det är roligt att vara hundägare."

Janne är stolt ägare till fyra-åriga Cavalier King Charles-tiken Liza. Paret bor i Jannes gamla hemtrakter Hökarängen utanför Stockholm.

"När jag är ute och går med Liza kopplar jag av. Det är lite som meditation. Även om detta är lite ruskigt nu ibland på hösten. Jag kopplar av från alla de grejor som man har hävt ut sig mot publiken under kvällens föreställning."

 

"Som hundägare möter man också många trevliga människor som är hundägare. Faktum är att man ofta inte vet vad hundägaren heter men man vet vad hundarna heter. Kul, inte sant?"

Har du haft hund tidigare, frågade vi Janne?
"Ja, flera stycken. Den första hund jag hade var en pudel som vi hade när jag var liten. Väldigt liten."

Din Liza är ju en liten hund. Det är ju numera populärt att sätta på kläder på små hundar. Skulle du kunna tänka dig att sätta kläder på Liza?
"Nej för tusan. Sånt tycker jag nästan gränsar till djurplågeri", slutar Janne Westerlund.

Har ni en favoritkändis med hund som ni vill se här? Kontakta Jannis på 070-7272 242 eller Bengt på 076-234 6561 och tipsa!

 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | American Staffordshire Terrier | Dobermann | Chihuahua | Chinese Crested Dog | Dvärgpinscher | Cavalier King Charles Spaniel
© 1998-2021 Enfinia AB