Vovves BannerExchange / Bannerbyte

Vad är en BannerExchange eller ett bannerbyte?
En BannerExchange (bannerbyte på svenska) innebär att man som medlem får bannerreklam* för sin egen hemsida på alla andra medlemmars hemsidor. Några rader HTML på Er hemsida anropar ett program på Vovve, som räknar ut vilken banner som ska visas på din hemsida. När du har visat andra medlemmars banner två gånger, får du i gengäld en visning av din banner på någon annan medlems hemsida. Ett förhållande på 2:1 som är vedertaget hos de flesta BannerExchanges. De visningar som "blir över" använder vi till att bl a göra reklam för denna funktion!

* En banner är en klickbar reklambild. Högre upp på denna sida kan du se en banner ur Vovves BannerExchange. Vi använder oss av storleken 468x60 pixels på en banner.

Hur kan jag få med min webbsida i denna BannerExchange?
För att vara med i BannerExchangen så krävs det att du är medlem i Rastplatsen här på Vovve. Om du inte är medlem så blir du det enkelt här (kostnadsfritt).

När du blivit medlem och loggat in i Rastplatsen, så väljer du "BannerExchange" i menyn och får då instruktioner för att lätt komma igång med att göra reklam för din hemsida!

Lycka till!

 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Golden Retriever | Papillon | Boxer | Chihuahua | Dvärgpinscher | Pudel
© 1998-2019 Enfinia AB