Hunddagis
Verksamheter:
HunddagisHundgrottan Hunddagis/parkering
Vi finns nu mer på Döbelnsgatan 95. Vi har plats för 50-70 hundar beroende på storlek. Hundarna bor i grupper om 5-7 hundar i rum om 10 kvm. De går ut ca två timmar varje dag och blir serverade lunch som man tar med sig.

Nattis/Shift är för dig som arbetar kvällar och nätter eller i skift och har problem med hundpassning. Hundarna får en timmes lång kvällspromenad och möjlighet till lek i rastgården, efter kvällspromenaden får de mat. Dagen avslutas med en kissrunda innan läggdags 23.00. De hundar som kommer på eftermiddagen och går hem 22.00 får två långpromenader

Hundgrottan Hundpensionat
Det finns 10 rum på hundpensionatet om vardera 8 kvm. Hundarna sitter ensamma, eller ihop med någon kompis om du så önskar. Hundarna får 4 långpromenader per dygn och en kissrunda innan läggdags. De blir utfodrade enligt önskemål.

Hos oss får din hund en personlig omvårdnad och stimulans, allt efter behov.

Mat ingår om så önskas.

Löptikar kan vara på dagis/nattis/pensionat och får då vistas i ett eget rum eller tillsammans med andra tikar.

Hundgrottan Kattpensionat
Det finns 8 boxar på vardera 1,5 kvm och 8 boxar på vardera 3,5 som är rymningssäkra. I varje box finns en ligghylla att mysa och smyga i, det finns också en egen klösbräda och toalåda. Boxarna är byggda så att katten bara kan se andra katter om den själv vill, allt för att katten inte ska känna sig stressad under sin vistelse hos oss, katter är ju som bekant inte flockdjur och trivs därför inte tillsammans med främmande katter. Har du fler katter så får de givetvis bo tillsammans, och har du både hund och katt så kan även de bo tillsammans om så önskas, fast de bor då i hundens rum.

Hos oss är det självklart att ge din katt absolut bästa tänkbara omvårdnad, vi rensar toalådan flera gånger om dagen och ser till att katten äter och dricker som den ska. Vi kelar och leker med din katt utifrån de behov just din katt har.

Mat ingår om så önskas

Verksamhetstext:
Efter 12 år på Karlbergsvägen i vasastan har Hundgrottan hunddagis expanderat och samtidigt öppnat city´s första hund och kattpensionat.

Vi finns nu mer på Döbelnsgatan 95. Vi har plats för 40-60 hundar beroende på storlek. Hundarna bor i grupper om 5-7 hundar i rum om 10 kvm. De går ut ca två timmar varje dag och blir serverade lunch som även ingår.
Nattis/Shift är för dig som arbetar kvällar och nätter eller i skift och har problem med hundpassning. Hundarna får en timmes lång kvällspromenad och möjlighet till lek i rastgården, efter kvällspromenaden får de mat. Dagen avslutas med en kissrunda innan läggdags 23.00.

Hos oss får din hund en personlig omvårdnad och stimulans, allt efter behov.

Om du är intresserad av att ha din hund eller katt hos oss så får du gärna ringa och boka in ett besök. Telefonnr: 08- 437 47 137 eller 0705-37 61 57


Namn & adress:
City Hundgrottan HB
City Hundgrottan Dagis/Parkering Hund och Kattpensionat
Besöksadress: Döbelnsgatan 95 ing. via garage
113 52 Stockholm
Sverige

Tel.nr:08-437 47 137
Mobilnr:0705-37 61 57
E-mail:sabina.sjolund@hundgrottan.com
URL:Hemsida 1
Hemsida 2

Du är besökare nr 21785 sedan 2005-11-29