HundpensionatVerksamheter:
HundpensionatHunddagis!
Att sitta själv hemma hela dagarna medans matte och husse är på jobbet, är inget hundliv.

Lämna din bästa kompis hos oss på hunddagis så kan vi istället ge den promenader, lek med andra hundar, stimulans och massor av kärlek och mys.

Din hund får sitta i ett mysigt rum med dagiskompisar i samma storlek och kompisar som vi ser den trivs tillsammans med. De kompisarna går hunden på promenader, leker och vilar med.

Eftersom hundar är flockdjur och trivs med sällskap så brukar det här inte vara några som helst problem.

Är ni intresserade av att låta er hund prova på dagis så är ni välkomna att kontakta oss för en gratis prova på dag här på Djurkolló.

Hundpensionat!
Hos oss kan du tryggt lämna din vän när du ska åka på en kortare eller längre semester. Vi lovar att ta hand om din vän på bästa sätt.

Dagliga långpromenader, utfodringar enligt önskemål, mycket lek och stimulans och mycket mys, är det din hund får hos oss på vårt hundpensionat.

Extra utflykter finns för de hundägare som önskar det till sin hund. Då åker vi till stranden eller skogen i ett par timmar för lite extra mys, promenader och lek. Kravet är då att din hund ska fungera tillsammans med andra hundar. En extra utflykt kostar 200 kronor per gång och ni beställer utflykter innan eller i samband med att ni lämnar in hunden.

Hunden bor i ett eget litet rum med mysig inredning. Har ni fler än en hund i familjen så sitter hundarna tillsammans med varandra.

Kurser!
Att ha roligt med sin hund och leka tillsammans är rena drömmen för många av oss hundägare. På våra kurser jobbar vi med positiv förstärkning och lugna metoder.

Salong!
Vi på Djurkolló vet att en del hundägare önskar hjälp med kloklippning, tandstensskrapning, förhudsrengöring med mera. Vi hjälper gärna till med det och lite annat smått och gott.

Trimning och klippning

Vi utför trimning och klippning på en del raser, då endast vardagsfrisyrer. All klippning och trimning sker efter kundens önskemål.

För prisinformation ber vi er att ringa eller maila till oss.Verksamhetstext:
På Djurkolló kan du med gott samvete lämna din hund på hunddagis eller hundpensionat, din katt eller kanin hemma och låta oss ta hand om djurpassningen eller komma in och få klorna klippta på din vän.

Med oss är ditt djur i trygga händer. Här har vi ingen förvaring av djur, här är alla djur olika individer som får det den behöver.

På hemsidan kan ni hitta presentation av oss som driver Djurkolló, nyheter, bildgalleri, priser och annat som kan intressera er som är i behov av hunddagis, hundpensionat, djurpassning och mycket annat.Namn & adress:
Djurkollo
Djurkolló
Östra Stationsvägen 38
820 77 Gnarp
Sverige

Tel.nr:0735 - 068524
E-mail:kontakt@djurkollo.se
URL:Hemsida 1
Hemsida 2

Du är besökare nr 2576 sedan 2012-02-02