Froxfield


Seabirds On Line Oakroads Hungry Heart och Oakroads Killing The Blues


Andycap Diamond Dreams


Sabatti's Mission Impossible

Raser:
Labrador Retriever

Hundhemsidor:
Oakroads Killing The Blues
Andycap Diamond Dreams
Froxfield Before Sunrise
Oakroads Hungry Heart
SE U(U)CH Sabatti's Mission Impossible
Seabirds Long Kiss Goodnight
Seabirds No Comments
Seabirds On Line

Kennel Froxfield
Liten uppfödning i hemmiljö. Vi bor i Örberga en liten by mitt ute på Östgötaslätten med promenadavstånd till Vätterns strand och belägen ca 8 km söder om Vadstena.
Jag har haft hundar i hela mitt liv och Labrador sedan 2003. Jag har varit aktiv i Labradorklubben Östergötlands styrelse under åren 2004 - 2016 samt har gått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning.


Att köpa valp från oss
Vi är en registrerad kennel vilket innebär att vi följer SKK:s grundregler för seriös hunduppfödning. Alla våra valpar föds och bor inne tillsammans med oss vilket gör att de är vana vid andra hundar, katter samt allt annat vanligt förekommande i ett hem. När valpen lämnar oss vid tidigast 8 veckor är den registrerad i SKK, vaccinerad, ID-märkt, avmaskad samt veterinärbesiktigad. Valpen har också en försäkring som täcker dolda fel i 3 år. Vi ombesörjer även att valpen har en försäkring som gäller från leveransdatum. Du som är nybliven Labradorägare får ett medlemskap i Labradorklubben. Valpen får också med sig en leksak, koppel, tuggben, en liggpläd som luktar mamma och syskon, SKK:s informationsmaterial, LRK:s häfte om Labradoren, matlista samt annan nyttig information.

Målsättning
Vi avlar endast på friska hundar, dvs röntgade ua både på höfter och armbågar, ögonlysta ua samt fria från andra ärftliga sjukdomar. Vår målsättning är att få fram trevliga, rastypiska och arbetsvilliga Labradorer som ska fungera både till sällskap och om du vill träna viltspår, apportering, lydnad eller agility.


Valpkullar:
Inga valpar planeras för närvarande.

Namn & adress:
Froxfield
Anne Dagbäck Printz
Örberga 113
59291 vadstena

Tel.nr:0143 10330
Mobilnr:070 677799
E-mail:adp@telia.com

Du är besökare nr 2905 sedan 2015-02-17
404 - File or directory not found.

Oj! Denna sida finns inte...