Haga HundCenter

Hunddagis

Verksamheter:
HunddagisDagiset
Har plats för c:a 40 hundar. Boxar i olika storlekar för placering i grupp eller enskilt efter behov eller ägaren önskemål.
Hundarna får två promenader om dagen. En promenadgrupp består av högst 5-6 hundar beroende på storlek, detta för att det ska bli kvalitet för hunden och säkert för personalen.
Om du vill att din hund ska äta mat så tar du med eget eller så köper vi in och debiterar.
Vill du få hunden badad eller klorna klippta så står vi gärna till tjänst för en mindre summa.

Pensionatet
Har 7 st boxar av varierande storlek.
Personal finns på plats dygnet runt. Hundarna får tre promenader om dagen samt kissrunda på kvällen. Vi serverar BRAVO färsk/torrfoder.
Om din hund av medicinska skäl ska äta specialmat så tillhandahåller vi det om du inte vill ta med eget.
Hundarna tillbringar inte hela dagar i boxen utan får vistas tillsammans med personalen i deras utrymmen för aktivering och stimulans.


Verksamhetstext:
Dagis och pensionat där alla hundar är välkomna, stora och små, långa eller korta. Vår specialitet är att ta emot hundar som har särskilda behov, ex. "problembeteenden" eller medicinska orsaker. Har du oregelbundna arbetstider eller sena kvällar/tidiga mornar så har vi lösningen.
Vi disponerar ett eget hus om 500 kvm i två plan. Dagiset är beläget på bottenvåningen tillsammans med tvättstuga och förråd. Pensionat, kurslokal och personalutrymmen är förlagda på övervåningen. Vi har 10 minuter till Hagaparken där vi nästan dagligen går promenader. Vår miljö är inte hemlik men ombonad, det finns inga möbler i boxarna utan det är rmjuka liggunderlag som gäller eftersom de är lätta att tvätta och hålla rena.


Namn & adress:
Haga HundCenter
Haga HundCenter
Repslagarevägen 5
171 48 SOLNA

Tel.nr:08 734 0123
E-mail:info@hagahundcenter.com
URL:Hemsida 1

Du är besökare nr 3407 sedan 2011-05-02