Mannen som talar med hundar

Amerikansk dokumentärserie från 2006. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Företagaren Paul tillåter de anställda att ta med sina hundar till kontoret, där finns till och med en privat hundgård. De flesta av hundarna är väluppfostrade, utom boxern Bella och pitbull-blandningen Big Boy. Bella är delägaren Johns hund, vilket gör att ingen vill säga åt henne. Tiken dominerar hela kontoret och gör precis vad hon vill, när hon vill och hur hon vill. Big Boy, som tillhör försäljningschefen Jillian, är fixerad vid sina leksaker och är aggressiv mot andra hundar. Det har gått så långt att Jillian inte kan ta med sig hunden till jobbet längre. Efter att ha förlorat sin gula labrador Marley skaffade paret Grogan tiken Gracie, också hon en gul labrador. Precis som sin föregångare har hon blivit en plåga. Hon vägrar komma när husse eller matte ropar, förutom när det vankas mat. Dessutom trakasserar hon familjens hönor, som nu inte längre kan gå fritt på gården. Hundtränaren Cesar Millan kallas in för att försöka få ordning bland hundarna på kontoret och för att ge Gracie några lektioner i respekt.

Nästa visning: Imorgon

12:00-13:05

2018-02-27

12:00-13:05

2018-02-28

12:00-13:05

2018-03-01

12:00-13:05

2018-03-02

12:00-13:05

2018-03-03

10:55-11:55

Mannen som talar med hundar

Shelby äger tre hundar av rasen jack russell. Först skaffade hon Hope och Chip, och därefter Joyjoy. Om Shelby klappar någon av hundarna börjar de andra bråka för att få hennes uppmärksamhet. Alla tre är extremt aggressiva mot andra hundar och skäller som besatta om en hund passerar utanför fönstret. Ben och Michelle har två hundar, labradorblandrasen Jasper och den franska bulldoggen Fondue. De reser mycket i arbetet men vill inte lämna bort hundarna när de är borta. Att ha dagmatte fungerade inte alls för Fondue eftersom han är aggressiv mot andra hundar och inte kan lämnas ensam. Nu är Ben och Michelle rädda att de inte ska kunna klara av sina jobb om de inte får hjälp. Henry och Brian hade från början nioåriga beaglen Jake och som kompis åt honom skaffade de den fem år gamla beaglen Elmer. Allt började bra, men ganska snart började Elmer yla när de var ute på promenad. Särskilt besvärligt blev det när de mötte andra hundar. Henry och Brian skäms och är rädda att någon ska tro att de misshandlar sina hundar. Nu försöker hundtränaren Cesar Millan hjälpa hundarna och deras ägare.

11:55-13:00

Mannen som talar med hundar

Företagaren Paul tillåter de anställda att ta med sina hundar till kontoret, där finns till och med en privat hundgård. De flesta av hundarna är väluppfostrade, utom boxern Bella och pitbull-blandningen Big Boy. Bella är delägaren Johns hund, vilket gör att ingen vill säga åt henne. Tiken dominerar hela kontoret och gör precis vad hon vill, när hon vill och hur hon vill. Big Boy, som tillhör försäljningschefen Jillian, är fixerad vid sina leksaker och är aggressiv mot andra hundar. Det har gått så långt att Jillian inte kan ta med sig hunden till jobbet längre. Efter att ha förlorat sin gula labrador Marley skaffade paret Grogan tiken Gracie, också hon en gul labrador. Precis som sin föregångare har hon blivit en plåga. Hon vägrar komma när husse eller matte ropar, förutom när det vankas mat. Dessutom trakasserar hon familjens hönor, som nu inte längre kan gå fritt på gården. Hundtränaren Cesar Millan kallas in för att försöka få ordning bland hundarna på kontoret och för att ge Gracie några lektioner i respekt.

Medlemskommentarer

Vill du skriva en kommentar för filmen?
Logga in först!
Det finns inga kommentarar för detta TV-program än. Skriv en kommentar i formuläret ovan!
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Labrador Retriever | Jack Russell Terrier | Pudel | Schäfer | Rottweiler | Tax
© 1998-2018 Enfinia AB