Söker Whippet/Italiensk Vinthund Tikvalp!

Hej!
Nadja Alsén heter jag, är 21 år gammal och har alltid haft ett intresse för djur och då särskilt hundar! Vi har haft flera hundar i min familj och just nu har vi en Beagle Harrier från Irland som heter Sally.
Jag och min sambo söker just nu en italiensk vinthund att ta in i vår lilla familj och till vårt hem. Båda våras föräldrar har hundar och har alltid dem nära till hands att rådfråga. Jag har sedan länge velat ha just en italiensk vinthund eller whippet. Jag har praktiserat på hunddagis och det var där jag fick nys om rasen.
Jag har planerat in att kunna skaffa en tik i september/oktober i år. Planerar ni kull då? Och vad tar ni för en valp från er?
Vi är intresserade och om ni tycker vi låter passande har ni en familj som gärna tar emot en av era tikvalpar 😊

Vi är båda lugna och bor i havsstaden Karlskrona, vi bor i en lägenhet med nära till natur. Både skog, hav och strand. Här finns 100-tals fina rundor i kommunen. Vi har som avsikt att få hunden så trygg som möjligt, med den motion den behöver och kontakt med andra hundar. En fin och tränad sällskapshund 😊 Jag jobbar på mitt jobb tills mitten av september och kommer därför kunna vara helt hemma med vår hund första 3-4 månaderna. Efter det planerar jag att få igång mitt företag så att jag kan ha med min hund på arbetet. Annars har vi många runt oss som hjälper med passning så vår tik slipper vara ensam.

På fritiden tränar vi, lagar mat och sysslar med våra intressen såsom musik, film och foto! Vi umgås båda mycket med våra familjer.

Mvh Nadja & Oliver

Pris:
Annonsinformation:
Publicerad:
14 februari 2019
Annonskategori & typ:
Hundar (renras, SKK-reg)
Hund Köpes
Region:
Sverige-Blekinge län
Kontaktinformation:
Nadja Alsén
Karlskrona

nadjaalsen@hotmail.com
0708470804
Försäkring för hundar:
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chinese Crested Dog | Cocker Spaniel | Pudel | Labrador Retriever | Jack Russell Terrier | Chihuahua | Rottweiler
© 1998-2019 Enfinia AB