Chevalier King Charles Spaniel valp sökes

Vi är en familj på tre personer som har bestämt oss för att bli en familjemedlem till. Vi skulle gärna vilja skämma bort och sällskapa med en Chevalier King Charles Spaniel i våra liv. På sommaren bor vi på landet i vår sommarstuga på Tjörn nära vattnet och massor med ängar och skogsstigar. På vintern bor vi i Göteborg i en lägenhet på 160 kvm nära Slottsskogen och Vasaparken. Vi har möjlighet till flexibla arbetstider och vi är två som kan ha med oss hund på jobbet.
Annica är uppväxt med Sessan, en släthårig tax och i Marcus familj Ronja (Golden & Labrador) som de jobbade med som räddningshund under fem år.
Vi är i första hand intresserade av en Tricolor eller en Black and Tan och gärna en hanhund. Optimalt för oss skulle vara att hämta vår nya familjemedlem till midsommar för att under hela 10 veckors semester kunna vara tillsammans vi fyra. När vi framöver åker bort eller inte kan ha med oss vår hund så bor vi nära våra mor och farföräldrar som är pensionärer och som tycker detta skall bli lika kul som vi.
För oss är det väldigt viktigt att känslan med Er känns bra så att vi vet att vår nya familjemedlem och hans mamma haft det bra under sin tid tillsammans och vi kommer gärna förbi för ett besök hos er så att ni känner som vi gör.

Med hoppfulla hälsningar
Marcus, Annica och Clara


Pris:
Annonsinformation:
Publicerad:
7 mars 2019
Annonskategori & typ:
Hundar (renras, SKK-reg)
Hund Köpes
Region:
Sverige-Västra Götalands län
Kontaktinformation:
Försäkring för hundar:
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chinese Crested Dog | Cocker Spaniel | Pudel | Labrador Retriever | Jack Russell Terrier | Chihuahua | Rottweiler
© 1998-2019 Enfinia AB