7 månaders långhårig chihuahua tik söker nytt hem

Vår otroligt fina tjej behöver ett nytt hem snarast. Hon säljes med stamtavla i SKK, chipmärkt och vaccinerad (hon är även rabiesvaccinerad och har ett EU-pass då hon rest med oss inom Norden några gånger). Hon hade en defekt vid födseln; kroksvans högst uppe på svansen (som jag inte ser så det är inte mycket).

Vår lilla pärla är otroligt lekfull och lugn. Hon älskar att leka ”kasta och fånga” och vill hela tiden vara med på allt. Hon har varit med mig på jobbet (kontor) sedan hon var 9 veckor gammal så hon är van med många människor. Hon är ganska ung så hon är fortfarande lite halvrädd när någon kommer fram till henne men hon är alltid nyfiken och vill alltid hälsa på nya människor. Med ”skräckblandad förtjusning” går hon fram till alla som vill hälsa. Hon ÄLSKAR andra chihuahor, varpå det är ett stort önskemål att hitta ett nytt hem till henne där det finns minst en annan chihuahua. Däremot skäller hon IBLAND när hon ser andra hundar men det brukar gå över ganska snabbt.
Hon har alltid sovit hela nätterna och hon är helt rumsren.

Nu söker vi tyvärr nytt hem åt henne eftersom vi blivit en vuxen mindre här hemma för några månader sedan, därutöver får jag inte längre ha henne på jobbet (jag pendlar till annan kommun) och det går att lösa med olika snabba lösningar men jag ser att det kommer innebära mycket onödig stress för både henne och oss så hon får det bättre i ett nytt lugnt hem där hon får vara med någon som har både tid, lust och ork att ge henne mycket uppmärksamhet. Och som sagt, gärna med minst en chihuahuakompis hemma.

I försäljningspriset ingår hennes stora bur, lilla bur, 2 olika nagelklippare, borste, vattenflaska, en hel del tuggben, godis, foder, koppel, bäddar, leksaker, tröjor och jackor.

Pris: 12.000
Annonsinformation:
Publicerad:
11 juli 2019
Annonskategori & typ:
Hundar (renras, ej SKK)
Hund Säljes
Region:
Sverige-Östergötlands län
Kontaktformulär:Försäkring för hundar:
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dobermann | Dansk/Svensk Gårdshund | Cocker Spaniel | Fransk Bulldogg | Curly Coated Retriever | Boxer | Dalmatiner
© 1998-2019 Enfinia AB