Superhärliga & glada blandrasvalpar - strax klara för flytt

Nu vill dessa sötnosar få ett nytt hem!

Vid månadsskiftet kommer de vara redo att flytta. Valpbesiktning kommer vara genomförd av veterinär och besiktningsintyg på kontrollen medföljer. De kommer vara chippade/ id-märkta och vaccinerade samt avmaskade.

Dom är helt makalöst fina och riktigt underbara små individer som förtjänar kärlek, tid & omsorg. Så drömmer du om en lojal, trofast, & en jäkligt gullig hund, kom & besök oss, kanske säger det klick!

Mamman, Jet-Ski, är en blandning av:

* American Staffordshire Terrier (25%)
* Boxer (25%)
* English Cocker Spaniel (12,5%)
* Labrador Retriever (12,5%)
* Breed Group: Guard -Vakthund (25%)
Härstamningstavla finns

Pappan är english stafford

Pris: 10 000:-
Handpenning 1500:- ej i retur
Priset kan diskuteras huvudsaken är att valparna kommer till rätt personer!

Här är "Stortjejen"
Hon är självsäker och orädd. Hon passar på dom andra syskonen & det är alltid hennes blick man möter även om man smyger förbi mitt i natten...
Hon är tillgiven & lugn samtidigt väldigt uttrycksfull och det känns verkligen som om hon förstår vartenda ord man säger. Helt underbar är hon
---
Bruna pojken är minstingen bland killarna och den som va sist ut av kullen. Hans födsel var dramatisk då navelsträngen brast på fel ställe men det gick bra och det gick ett par dagar tills han var lika stark som dom andra syskonen.
Idag är han en av de busigaste i skaran men han är snabbast fram med att få gosa och brukar vilja kela tills han somnar i famnen. Riktigt härlig.
---
Pojken med hjärtat kännetecknas av sin lekfullhet och det upp- och nervända vita hjärtat han har tecknat på bröstet. Denna lilla kille älskar att studsa efter den ena leksaken efter den andra. Men lika lekfull som han är gillar han också att ligga och sova. Han är tillgiven och kommer gärna till en klappande hand eller en varm famn. Vänlig och nyfiken med glatt humör och med hjärtat på rätt plats
---
Lilltjejen är den minsta i klicken och trots hon är så nätt att hon nästan försvinner bland dom andra, så lyser hon ändå starkast. Hon spenderar mycket tid busandes med stortjejen där dragkamp är favoriten. Hennes beslutsamhet och envishet visar sig genom leken och hon utmanar gärna alla syskonen gång på gång och då morrar hon som ett lejon.
Orädd och fantastiskt söt är hon, Lilltjejen
---
Pojken med figuren kännetecknas av den vita siluett han på bröstet, den liknar nämligen just en lekfull lattjo figur!
Han är nog lite av clownen i kullen och är full av bus. När han bestämt sig för att det är dags för lek spelar det ingen roll om dom andra sover, men mys säger han aldrig nej till denne charmör.
---
Pojken med minst vitt är den förstfödde. Han är verkligen en lugn liten valp som är väldigt fridfull och trygg. Han tar det hela med ro men är inte sen att säga ifrån om någon busar lite för vildt. Han tycker om att leka med leksaker och får dagligen sina fnatt. Han är alltid glad och ler t.o.m när han sover.

Välkomna!

Pris: 10 000
Annonsinformation:
Publicerad:
25 oktober 2019
Annonskategori & typ:
Hundar (blandras/ej renras)
Hund Säljes
Region:
Sverige-Skåne län
Kontaktinformation:
Hanna Nyberg
Malmö

0702654321

(Annonsören vill ej bli uppringd eller få e-post av försäljare!)
Försäkring för hundar:
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Cavalier King Charles Spaniel | Schäfer | Dobermann | Golden Retriever | Dvärgschnauzer
© 1998-2019 Enfinia AB