Söker oss en till gosig familjemedlem

Hejsan på Er.

Nu har vi sökt rätt länge o inte funnit den rätte...så vi gör ett till försök.

Vi är en rätt vanlig och lugn familj som bor i vad vi tycker...Smålands vackra skärgårds del, Västervik.
Vår familj består av matte 46, husse 47...o våra två söner på 19 o 13 år...o så vår lilla thih-tzu/lhasa apso tös på 7 år (som förmodligen är den lugnaste lilla voffsing som finns), i en stor tvåvåningslägenhet i ett väldigt lugnt bostadsområde. Nära till både skog o hav. O underbara promenadstråk.
Vi har haft hundar i många år och då lite olika raser o kön. Allt från stor Sankt Bernhard ända ner till dvärgpudel storlek. Så vi har en väldigt bred hundvana o erfarenhet.
Nu söker vi med ljus o lykta efter en till liten voffsing som kommer o få bli en kär familjemedlem o en härlig gosig kompis o "myssällskap" till vår lilla tös.
Vår tös är väldigt lugn o sansad o tycker om det mesta oavsett om de är två eller fyrbenta. Men är inte speciellt mycket för att leka o stojja.
Det vi önskar oss är Shih-tzu, Lhasa apso (o mer än gärna blandras mellan dessa två raser).
Men även Malteser, Coton de tulear, Bolonka, Brichon Havanais, Spanielsraser, Engelsk o Fransk bulldog.
Spelar inte så stor roll om det är en tik eller hanne. Men det får väldigt gärna vara en lite äldre herre. (O ett plus är om det är en kastrerad hanne, men inget måste).
Ett stort önskemål är att det ska vara en rätt lugn o icke dominant voffsing, gärna några år gammal (alltså ingen valp) o som vet hur man njuter av livets goda...o som åxå uppskattar det lite mer lugnare livet mä massa gos, mys o en del gottis.

Jag som är mamman i familjen, är helt hemmavarande på dagarna. Så nå mycket ensamhetstid blir det inte tal om…(mer än när man behöver gå iväg en sväng till affären eller så)...Men däremot otroligt mycket gos o mys. Vi är inga festprissar…o tillhör inte heller dem som är ute o flänger o far, utan gillar det mysiga o lugna livet på hemmaplan.
Är det så att Du söker ett nytt hem till er goa lilla voffsing...en kärleksfull familj... ...så tveka inte att höra av er till oss.

Vi är tyvärr inte miljonärer o vår familj tänker att ett kärleksfullt hem är mera värt än mängder av riksdaler (hoppas på att Ni åxå tänker så). Men självklart en symbolisk slant.

Ni kan även slå en pling om ni vill på nr: 070- 461 30 15
Hoppas vi höres…

Varma hälsningar


Pris:
Annonsinformation:
Publicerad:
13 juli 2022
Annonskategori & typ:
Hundar (blandras/ej renras)
Hund Köpes
Region:
Sverige-Kalmar län
Kontaktinformation:
Lena
Västervik

nallenoj@hotmail.com
070-4613015

(Annonsören vill ej bli uppringd eller få e-post av försäljare!)
Kontaktformulär:Försäkring för hundar:
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Schäfer | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Shetland Sheepdog | American Staffordshire Terrier | Dobermann
© 1998-2022 Enfinia AB