American Bully valp

Bully xl tikvalp född i maj söker nu sitt för alltid hem. Det får gärna finnas barn och andra hundar i familjen då hon fullkomligt älskar vår femåring och andra hundar.

Hon är en lyhörd mjuk tjej som har lätt för att anpassa sig efter omgivningen. Hon älskar att träna in trix för en godisbit och är pigg på att hänga med mig i stallet oavsett väder. Inne vill hon gärna gosa ner sig i kuddar och filtar då hon egentligen är en fryslort som många Bullys är 😊
Hon äter spannmålsfritt foder pga hemskt gasig mage på annat foder och det funkar kanon.
Hon är van att åka bil och somnar som en stock. Hon är mestadels lös och kommer direkt på inkallning givetvis med en godis som belöning. Hon kan även gå fint i koppel och hon säger till när hon är nödig genom att dra tassen på dörren och sätta sig och vänta att bli utsläppt.
Hon har tänder !!! Och dessa byts nu ut och hon glömmer bort att stolsben och skor är olagligt att tugga på, men vi kör byteshandel där och hon har blivit bättre med ofoget .
Energin på henne skulle jag beskriva som medel. Hon kan koppla på och av väldigt lätt.
En toppen tjej för dig som vet vad rasen kräver och absolut inte kräver. Dvs tydligt ledarskap, stort hjärta och energi och viljan att ge henne utlopp för både fysisk och mental energi.


Pris: 5000kr
Annonsinformation:
Publicerad:
4 november 2022
Annonskategori & typ:
Hundar (renras, ej SKK)
Hund Säljes
Region:
Sverige-Värmlands län
Kontaktformulär:Försäkring för hundar:
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Shetland Sheepdog | Golden Retriever | American Staffordshire Terrier | Chihuahua
© 1998-2022 Enfinia AB