Välj rätt hund : en bok om det personliga hundvalet

Hunden har aldrig varit så populär som i dag. Och raserna är många. Det gäller att välja en hund som passar familjen och familjemedlemmarnas intressen. Hunden ska ju vara en kamrat och tillgiven vän under många år.

Välj rätt hund är en praktisk vägledning för den som funderar på att skaffa hund. Samtidigt är boken ett lättanvänt uppslagsverk över de vanligaste hundraserna. Den presenterar ca 220 raser i text och bild med beskrivningar av arbetsbakgrund, behov, mentalitet, hårlag, skötsel m.m. Ett överskådligt schema gör det enkelt att hitta passande raser. Boken berättar också om hundens utveckling från valp till vuxen, inlärning och prägling, miljö- och lydnadsträning samt utfodring och skötsel.

Charlotte Swanstein är sedan 1993 verksam som hundpsykolog. Vid sidan av sysslan som hundpsykolog och instruktör är hon en framgångsrik och uppskattad författare av artiklar och böcker och en kunnig expert i radio- och teve-program.
Fakta om boken:
Författare
Swanstein, Charlotte
Språk
Svenska
Utgiven
2007-04
Kategori
Skaffa hund
Här kan du köpa boken:
Medlemmar recenserar denna bok: Skriv en recension
Vicksis skriver 2 december 2011:
bra vägledning inför rätt ras. Gillade boken   
TiinaN skriver 16 augusti 2010:
Om man är vilsen i hundvalet så rekommenderar jag denna bok. Bra skrivet så man kan hitta en ras som passar en. Det gjorde jag.... :)   
Latte skriver 19 maj 2008:
En mycket bra bok för den som inte funnit sin ras ännu... Med denna bok blir det möjligt! Dock tycker jag den är lite rörlig eftersom alla bilder är i mitten, och texterna i början och i slutet. Dom sista sidorna så får man tips om vad man ska göra för att valpen ska få det så bra som möjligt i sitt nya hem:-)

/Carolina & Latte   
AnnicaB skriver 26 juni 2007:
Den bästa bok att rekomendera till alla som undrar "vilken ras passar mig". Rasen beskrivs kortfattat under en bild. Dessutom så berättar de till vilka yrken/fritidsaktiviteter hunden passar, och vilka egenskpaen hunden har. Lättläst och lättförstålig utan att vara barnslig.   
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Cavalier King Charles Spaniel | Berner Sennenhund | Schäfer | Labrador Retriever | Pumi | Portugisisk Vattenhund | Tax
© 1998-2020 Enfinia AB