Agility : från start till mål

Agility - från start till mål är boken för dig som vill börja träna agility med din hund. Här finns allt du behöver veta om hinderinlärning och handling, kommandoord och kroppsspråk, motivation och belöning, samarbete, kontakt och konsekvens. Den tar också upp vanliga misstag och hur dessa kan korrigeras. Boken innehåller lättfattliga och praktiska förslag på banor och kombinationer som ni kan öva på - hemma eller på en kurs. Boken sträcker sig från de första trevande hoppen till och med den första tävlingen. Denna nya upplaga innehåller de nya reglerna för 2007-2012!
Fakta om boken:
Författare
Jalakas, Inger
Språk
Svenska
Utgiven
2007-04
Här kan du köpa boken:
Medlemmar recenserar denna bok: Skriv en recension
Shelsy skriver 19 september 2011:
Detta är den bästa boken JAG har läst inom AGILITY ! Det finns en massa bra tips på hur man ska göra, och så finns det små banor, och mycket mer !

Ps... Köp ! Jätte bra ! Och den är lättläst :-))   
Idas Huskys skriver 2 december 2009:
"Agility: Från start till mål" är en ganska lättläst bok för de som är lite intresserade av Agility. Jag tränade utifrån tipsen av denna bok och mina hundar lyssnar faktiskt lite bättre nu. Så om du vill ha en bok från start till mål i Agility, köp den här!   
MMEL skriver 5 augusti 2007:
En lättsamt skriven bok som ger en nya tips med bra banskisser.   
Ekerös K9-unit skriver 12 maj 2007:
Det här är en jättebra bok om agillity! Garanterat en bra investering. Det finns ritningar på banor och många tips om hur man ska börja, det står också lite allmänt om regler. Alltsammans är verkligen jättebra. :)   
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Border Collie | Flatcoated Retriever | Chinese Crested Dog | Dvärgpinscher | Rottweiler
© 1998-2023 Enfinia AB