Agility klass II : flyt och nollor

Känslan när du och hunden har flyt och gör en nolla slår det mesta. AGILITY KLASS II hjälper dig och hunden att utvecklas som ekipage så att de felfria loppen kommer oftare.

Agilityträning handlar om att vara bra både på agility och att träna hund. I ett av de åtta kapitlen får du veta hur du och hunden blir träningsproffs. De andra kapitlen tar upp agilitystarten, fasta situationer som återkommer på banorna, den vanligaste handlingen i tvåan och hur du ska göra för att hålla fokus ända in i mål.

I AGILITY KLASS II finns också ett kapitel som handlar om hur du håller din idrottshund i trim. I det sista kapitlet får du veta ännu mer om hur du ökar dina chanser för flyt och felfria lopp!

Fortsättningskursen avslutar boken och den är ett förslag på upplägg för en fortsättningskurs på sex gånger i agility.

Om författaren:
Anita Axelsson har tillsammans med sina hundar bland annat tävlat tio SM och representerat Sverige vid fem VM i agility. Sedan 1990 jobbar Anita som instruktör och lärare och har bland annat både instruktörsutbildningar, agility- och inlärningskurser. Till utbildningarna kan hon bland annat räkna inlärningskurser för Bob Bailey i USA.Fakta om boken:
Författare
Anita Axelsson
Språk
Svenska
Utgiven
2010-10
Här kan du köpa boken:
Medlemmar recenserar denna bok: Skriv en recension
Det finns inga recensioner för denna bok än. Har du läst den? Skriv gärna vad du tyckte om den här!
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Pudel | Golden Retriever | Labrador Retriever | American Staffordshire Terrier
© 1998-2022 Enfinia AB