Du Och Din Hund : Hur Du På 30 Dagar Förbättrar Relationen Till Din Hund

Lär dig hundens språk! I Jan Fennells första bok, Förstå din hund, presenterar hon banbrytande idéer om hur man fostrar sin hund. Här, i uppföljaren Du och din hund, ger hon mer konkreta tips om hur man skapar en bättre relation med sin hund. Jan Fennell renodlar sin metod, som aldrig någonsin innehåller tvång eller höjd röst, utan först och främst går ut på att lyssna på hunden och vad den försöker berätta. Utifrån denna grund presenteras en praktisk och enkel handledning som gör det möjligt för alla att på trettio dagar få en ny och bättre relation till sin hund. Boken innehåller handfasta råd om allt ifrån grundläggande problem, som att lära hunden att gå fot och tygla alltför hjärtliga och häftiga hälsningar, till att lugna en orolig hund och få en hund att sluta bitas. Jan Fennell har älskat hundar sedan hon som liten flicka fick sin första hund av sin far. Hon har under många år fött upp Springer Spaniels och vunnit ett flertal stora hundutställningar. Under de senaste åren har hon arbetat med att hjälpa andra att komma till rätta med sina hundar och få dem harmoniska.
Fakta om boken:
Författare
Fennell, Jan
Språk
Svenska
Utgiven
2003-04
Här kan du köpa boken:
Medlemmar recenserar denna bok: Skriv en recension
Saandra.88 skriver 20 oktober 2008:
Mkt bra och mjuk sätt att få en bra relation till sin hund.. När jag följde hennes tips så blev min hund MYCKET lugn och trygg med mig! Hon brydde sig inte när folk ringde på dörren, utan bara låg och sov.. Så dne här boken har hjälpt mig enormt!   
Christensen skriver 3 maj 2007:
Efter att ha läst Anders Hallgrens bok om Alfasyndromet, så verkar den här boken rigid och "gammalmodig". Inget för mig, även om det finns guldkorn i den. Läs den och plocka det som verkar passa er.   
Bhombina skriver 3 maj 2007:
En del tips hon skrev om i boken gillade jag, andra inte alls. Men det är alltid intressant att läsa om olika hundar och ägare.   
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Bichon Havanais | Schäfer | American Staffordshire Terrier | Australian Shepherd | Amerikansk Cocker Spaniel
© 1998-2020 Enfinia AB