Från valp till vuxen hund. D. 1

Nu 4:e omarbetade upplagan!Från Valp till vuxen hund, del 1Från valp till vuxen hund är en heltäckande bok om valpens uppfostran, utveckling och beteende. Även du som haft hund tidigare, har stor nytta av Åsa Ahlboms alla tips och infallsvinklar om valpträning. Kärleksfullt tar Åsa upp hur hundar känner och fungerar. Hundinstruktörer, veterinärer och uppfödare har här en grundbok i konsten att förstå och träna valpar.Ur innehållet- valpens behov- rasskillnader- valpens inlärningsförmåga- social träning- praktiska råd vid träning
Fakta om boken:
Författare
Ahlbom, Åsa
Språk
Svenska
Utgiven
2006-09
Kategori
Valp / unghund
Här kan du köpa boken:
Medlemmar recenserar denna bok: Skriv en recension
Quilan skriver 25 april 2008:
En bra bok som tar upp det mesta utan att vara trög att läsa igenom. Ibörjan av boken går den snabbt igenom de viktigaste sakerna för att senare beskriva dom mer ingående längre bak. Helt klart något att rekomendera för alla hundägare och blivande hundägare!   
Lakritztrollen skriver 19 augusti 2007:
En bra bok om hur vi ska förstå hunden och dess beteenden. Bra förklaringar och en bok jag varmt kan rekommendera till alla som har eller ska skaffa hund.   
* skriver 8 juni 2007:
Jag köpte den här boken för att den ingick som kurslitteratur på min brukshundsklubb och det är hittills den hundbok som har betytt mest för mig, för den förändrade hela min syn på hunduppfostran. Det enda jag tycker är synd är att jag inte läste den INNAN jag skaffade hund, så det rekommenderar jag alla andra att göra!   
z_Yokohama skriver 15 maj 2007:
Detta är verkligen en bok för alla som vill lära sig mer om hundar och hunduppfostran. Boken handlar om vardagsuppfostran och hur vi människor ska förstå oss på hundar och deras beteenden. Åsa förklara bra och innehållet är lätt att ta till sig och hon problematiserar gammeldags- och bruksdressyren på ett intressant vis. Jag rekomenderar starkt boken till speciellt lekmän inom ämnet hundar.   
Hårboll skriver 11 maj 2007:
Jag tycker att den är bra. Boken tillsammans med del 2 tar upp det mesta som man behöver för att kunna ta hand om/uppfostra en valp/unghund. Boken fokuserar mycket på relationen mellan ägare och hund.   
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Chihuahua | Labrador Retriever | Shih Tzu | Boxer | Cavalier King Charles Spaniel | Bichon Havanais
© 1998-2019 Enfinia AB