Förstå din hund : om att fostra hundar utifrån deras naturliga beteende

Vem är det egentligen som bestämmer hemma hos dig? Är det du eller din hund? Risken för att hunden ska anse att det är den som bestämmer är större än du tror. Följer den dig i hälarna över hela huset? Vill den gå först när ni är ute och promenerar? Är den orolig när du inte är hemma? Detta är alla tecken på att hunden har tagit på sig rollen som ledare i ditt ställe. En hund som känner ett sådant ansvar för sin människa är ofta en stressad hund, den bär ett större ansvar än den klarar av. Jan Fennell har under många år iakttagit sina egna hundar och sett hur de beter sig mot varandra. Hon har lärt sig att tyda hundarnas språk och att överbrygga den kommunikationsbarriär som finns mellan människan och hennes bästa vän. I Förstå din hund delar hon med sig av sina erfarenheter och ger handfasta råd om hur man bör handskas med sin hund för att få ett starkt och bra förhållande till den. Hon berättar om de händelser som fick henne att ompröva sitt förhållningssätt till hundar och börja utarbeta ett varsammare alternativ till traditionell lydnadsträning. Med denna metod, som bygger på tålamod och några enkla regler, lyckas Jan Fennell förvandla till och med skällande och bitande hundar till lugna, harmoniska individer. Med förord av den kände hästtränaren Monty Roberts, förebilden för Robert Redfords karaktär i Mannen som kunde tala med hästar och den som visade Jan Fennell vägen till hur man kan lära sig att förstå sina djur.
Fakta om boken:
Författare
Fennell, Jan
Språk
Svenska
Utgiven
2001-04
Här kan du köpa boken:
Medlemmar recenserar denna bok: Skriv en recension
z_Fröken Mickel skriver 29 november 2007:
Jan Fennell är mycket duktig och hennes metod är nog den bästa som vi har kommit fram till att bringa hunden dit vi vill ha den.Jag älskar hennes böcker de är lätt lästa och klara i sitt språk.   
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Lagotto Romagnolo | Grand Danois | Cairnterrier | Australian Shepherd | Barbet | Pražský Krysarík | American Akita
© 1998-2020 Enfinia AB