Kantarellsök med hund

Att leta kantareller med hund är något som blivit oerhört populärt. Vem vill inte finna mängder av den guldgula dyrgripen? Och när man dessutom kan ha nöjet att finna dem tillsammans med sin hund! Prata om att förena nytta med nöje! Och inte undra på att grannarna blir avundsjuka! I boken står precis hur du ska gå till väga - och det viktigaste av allt: Vilka fel du måste undvika att göra. Att lära din hund att finna och markera kantareller kan bli det bästa du någonsin gjort. Minst fyra månader om året har du världens mest naturliga aktivitet. Inget kan vara effektivare än en hundnos. Hunden hittar kantarellerna som växer under löv, rötter och på andra ställen där du inte kan se dem. Det är en bra aktivering som minskar både anledning och tillfälle för hunden att hitta på bus. Många problem föds ju bl a ur tristess. Sedan 1979 har författarna haft kurser i kantarellsök och hela tiden fått bekräftat att alla hundar kan lära sig!
Fakta om boken:
Författare
Hallgren, Anders , Hansson, Marie
Språk
Svenska
Utgiven
1994-01
Här kan du köpa boken:
Medlemmar recenserar denna bok: Skriv en recension
Whizzer skriver 21 augusti 2007:
En bra och mycket pedagogisk bok.

I början är det lite "fallbeskrivningar" med hundar som varit med på kurser och lärt sig hitta kantareller. Lite olika förutsättningar och tips finns oxå med.

Senare är boken uppbyggd som lektioner/tillfällen för hur man går tillväga när man ska lära sin hund. Lektionerna är tydliga att läsa och förstå och innehåller även en hel del förklarande bilder.

(Det hade blivit en 10-poängare om jag själv hade fullföljt boken helt och hållet och min hund lärt sej hitta kantarellerna)   
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Schäfer | Bichon Havanais | Shetland Sheepdog | American Staffordshire Terrier | Jack Russell Terrier
© 1998-2020 Enfinia AB