Hundpsykolog på Vovve - Charlotte Swanstein
Charlotte Swanstein är en av Sveriges mest välkända och meriterade hundpsykologer. Vovve.net erbjuder hennes expertis och ger dig svar på frågor som rör din hunds beteende.

Charlotte Swanstein: Utbildad Hundpsykolog sedan 1993 och verksam i egna företaget Fido's Hundinformation och därigenom även verksam i olika konsultuppdrag. Skriver både böcker och artiklar. Föreläser och utbildar kring hund på olika nivå. Medverkar kontinuerligt i radio, där även du kan ringa in och ställa din fråga eller bara lyssna. Charlotte jobbar alltid med utgångspunkt från hundens bästa.

    Läs alla frågor och svar här
Fråga Anita Axelsson om agiliy & lydnad
Anita Axelsson har tillhört Sveriges toppförare i agility sedan 1995. Nu kan du ta del av Anitas unika kunskaper i agility, lydnad och inlärning här på Vovve.net.

Anita Axelsson: Är instruktör och agilitylärare och hon har bland annat läst psykologi, pedagogik och kommunikation. En mix som hon har stor nytta av både i sitt arbete med hundar och som kommunikationskonsult. Anita har också varit i USA och fördjupat sina kunskaper i inlärning hos den framstående djurtränaren Bob Bailey. Anita skriver böcker, artiklar och gör instruktionsfilmer om hundträning.

    Läs alla frågor och svar här
Fråga juristen
Mattias Skarelius på Aequitas har svarat på frågor som rör de juridiska aspekterna av hundägandet. Aequitas är en allmänpraktiserande juridisk byrå med inriktning mot såväl familjerätt och företagsjuridik som andra civilrättsliga ärenden. AEQUITAS verkar inom ett brett juridiskt område och strävar efter att präglas av en lyhördhet gentemot kunden för att på bästa sätt kunna ge en så kundanpassad lösning som möjligt.

OBS! Juristerna kan inte besvara några frågor i dagsläget. Läs dock gärna de frågor som ligger i arkivet.

    Läs alla frågor och svar här
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Rottweiler | Jack Russell Terrier | Shetland Sheepdog | Fransk Bulldogg | American Staffordshire Terrier | Chihuahua
© 1998-2022 Enfinia AB