Hundpensionat
Verksamheter:
HundpensionatHundpensionat
Vi har öppet året runt (även under jul och nyår då många andra hundpensionat håller stängt).

Alla hundar är välkomna hit, stora som små!

Problemhund? Inget problem!

I mån av tid och utrymme tar vi även emot så kallade problemhundar tex aggressiva, rädda, skälliga eller hundar med andra behov.

All tidbokning sker per telefon (ej email).
Ring 0470-313 55

Omplacering
Vi hjälper även till att omplacera hundar. Olika omständigheter gör att man kanske inte kan ge sin hund den tid och omsorg den behöver. Ibland inser man kanske att hundköpet var felaktigt och att man inte klarar av ansvaret. Många människor känner då skuld eller känner sig misslyckade och försöker allt för att få det att fungera.
Ibland kan det fungera men om det var fel från början så är det bättre att rätta till problemen istället för att dra ut på lidandet. Det är bäst för både människa och djur. Här erbjuder vi hjälp med omplacering. Varje omplacering är unik så vi följer inga förbestämda mallar. Det kan vara en trevlig och barnkär familjehund där vi förmedlar kontakten till den nya hussen/matten. Men det kan också vara en hund som kräver veckor eller månaders dressyr och behandling hos oss innan den kan pressenteras för ett nytt hem. Var omplacering är unik som sagt.


Kennel
Vi föder upp Ca de Bou (Perro Dogo Mallorquin), Collie (långhår), Dogue de Bordeaux och Rottweiler. Friska, sunda och trevliga familjehundar är vårt motto.

ZooStallet - Andys hund & katt.
Trevlig liten butik ute på landet 14 km söder om Växjö. Främst för hund och katt men även fågel (med egen uppfödning) och dammfisk som tex Koi och Guldfisk.
Vi säljer hundfoder från: Nutram, Kronch, Halla Foder med flera. Kvalitet till bra pris.

Verksamhetstext:
Maximillian Fox's Hundpensionat - alltid öppet, för alla hundar! Även kennel, hunddagis, Zoobutik samt ombud för Sveland Försäkringar (försäkrar hund, katt, häst, smådjur, lantbruk och mycket mer).

Namn & adress:
Hundpensionat Maximillian Fox
Maximillian Foxs Hundpensionat, kennel & omplacering
Rävagård 2
362 52 Jät
Växjö
Sverige

Tel.nr:0470-313 55
Mobilnr:070-607 9192
E-mail:andyrenard@hotmail.com
URL:Hemsida 1
Hemsida 2

Du är besökare nr 6095 sedan 2009-02-19
KampanjBanners 12