Vill du berätta om din ras?
Berätta om dina erfarenheter av denna ras, så att andra besökare kan lära sig om mer.

Du måste logga in först!
Logga in överst på denna sida.

Vovves medlemmar skriver vad de tycker om Affenpinscher

Letar du efter en ras och kan inte bestämma dig? Läs vad Vovves medlemmar tycker om de raser som de själva har erfarenhet av. Både positivt och negativt!
design skriver 6 november 2009:
Affenpinschern är en liten och utmärkt familjehund som tål det mesta, den blir inte panikslagen av plötsliga ljud eller hastiga rörelser, och samtidigt är den en aktiv och sportig sällskapshund. Den har ett gott temperament och har lätt för att lära och fostran av en affenpinscher brukar inte vara några problem, trots att den kan vara egensinnig och envis. Den är vaken, påhittig och orädd och passar bra som vakthund, trots sin lilla storlek. Den behöver motivation och stimulans men samtidigt kan den också ligga på soffan och slappa någon kväll och vara fullt nöjd med det utan att bli knasig i brist på sysselsättning.
Den är mycket tillgiven och trofast sin ägare, vaktar sin familj men är ändå alltid vänlig mot andra människor. Är det något roligt på gång behöver man inte fråga en affenpinscher två gånger om den vill följa med, den hänger mer än gärna med på familjens aktiviteter.
Med sitt stabila och positiva temperament i kombination med att den är lättskött gör att rasen är på många sätt ett bra förstahundsval.
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Chihuahua | Schäfer | Golden Retriever | Rottweiler | Cavalier King Charles Spaniel | Border Collie
© 1998-2023 Enfinia AB