Vill du berätta om din ras?
Berätta om dina erfarenheter av denna ras, så att andra besökare kan lära sig om mer.

Du måste logga in först!
Logga in överst på denna sida.

Vovves medlemmar skriver vad de tycker om Basset Artésien Normand

Letar du efter en ras och kan inte bestämma dig? Läs vad Vovves medlemmar tycker om de raser som de själva har erfarenhet av. Både positivt och negativt!
z_Hiir skriver 14 maj 2009:
Jag har en Basset Artèsien Normand. Min erfaren het av den rasen är kanske inte så jätte stor. Vi har en hane (Max). Han är 6 år. Han är våran första basset.
Den erfarenhet jag har är att det är en väldigt familje kär hund. Älskar alla i familjen lika mycket. Våran är absolut ingen enmans hund. I vårat hem är hundaran en del av familjen, och därför har vi dom inte i hundgårdar utan är inne med familjen.
Något som är speciellt för våran basset är att han är en soldyrkare. Finns det någon strimma sol inne så ligger han där. Ute ligger han oxå gärna i solen. Regnar det vill han helst vara inne.
Våran basset används till jakt. Tyvärr har han inte varit ute och jagat nu på ett tag då det är varg i det området som han jagar på.
Negativt som jag upplevt med rasen är att den är svår att få rumsren. Har en stark egen vilja. På både gott och ont. Annars kan jag inte komma på så mycket mer negativt om den. Det är en jakthund men våran funkar lika bra som familjehund =).
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Keeshond | Belgisk Vallhund | Chow-Chow | Dansk/Svensk Gårdshund | Shetland Sheepdog | Beagle | Italiensk Vinthund
© 1998-2020 Enfinia AB