Vill du berätta om din ras?
Berätta om dina erfarenheter av denna ras, så att andra besökare kan lära sig om mer.

Du måste logga in först!
Logga in överst på denna sida.

Vovves medlemmar skriver vad de tycker om Fila Brasileiro

Letar du efter en ras och kan inte bestämma dig? Läs vad Vovves medlemmar tycker om de raser som de själva har erfarenhet av. Både positivt och negativt!
Hoppis skriver 11 november 2009:
Har en Fila Brasileiro sen ca ett år, hon är helt underbar, snäll,lydig,uppmärksam,den bästa vakthund som finns när man bor på landet.
Får vi hem nya människor på besök så stänger vi in henne i ett angränsande rum, men hon kan ändå se vem som kommit, gamla vänner accepterar hon alltid men inga nya.
Hon går att ha lös, kommer direkt på kommando, är aldrig så långt ifrån, hon är aldrig provocerande varken mot människor eller andra djur.
Det är en dam som följer mig överallt i hemmet, ska alltid se vad man gör, älskar att ligga vid kaminen i värmen, regn tycker hon inte om.
Hon är helt perfekt att promenara med, givetvis måste man alltid vara beredd, men hon bryr sig inte om när vi möter andra människor och hundar.
Hon älskar att få sträcka ut benen rejält varje dag, det går verkligen snabbt i vändningarna så det gäller att hålla sig på rätt sida när hon kommer farandes.
Detta är en ras jag varmt kan rekommendera den person som verkligen vet vad han(hon) skaffar sig, och verkligen läser på om denna underbara ras, det är ingen hund för vem som helst, och absolut ingen förstagångs hund.
Skaffar du en Fila Brasileiro så har du verkligen fått en trogen vän för livet.
kosmo skriver 2 juli 2009:
Har 4 st Fila blir alltid jävligt arg när proffessor bessenvaisser kommer och berättar vilka mördan maskiner dom är,fila är lugna bryr inte om andra ,människor ,djur bin.Nu kommer men du kan gå förbi en fila över en fila under en fila ..Men inte rakt mot en fila 2 meter så reagerar den, stå inte och glo på en fila garanterar att den reagerar på ett obehaglit sett, men det vill du väll själva när du utmanar den.Filan går ingenstans från sin gård så länge den har sin chef hemma .inte far den annars heller för den vaktar sin gård.Men då skall inte en jävel komma dit..Men kom ihåg fila är vakt skydd .herdehund och en mycket bra sån..Om du socialiserar din fila ..har den med dig alla ställena den ser att allt är positivt människor djur så får du en mycket lugn och bra fila ,en fila lyder sin alpha mycket bra inget skrik.Min vän har små barn hans fila tycker om små barn mina filas tycker att småbarn ändast räknas som små människor så jag måste vara försiktig dom är hårdhänta med barn..för dom är små människor.Var och gå,grannens hund som hatar hanhundar attakerade 2 av mina filas 65kg och 59kg ,grannen 20kg5m innan gav jag lös mina mördare omringade grannen tänkte pannkaka.Men grannens löständer försvann mina mördare omringade kollade honom i ögonen men gjorde inget kollade på mig ,jag sa bort dom såg 1tag på grannen sen kom dom bort ,grannen stod som ett staty..med det här vill jag säga en fila strider inte för att han strider.Men dom är inte bra med andra för det finns alltid någon som vill rumble och fila tycker om att dansa men inte att börjaDet tar en liten stund att lära sig fila språk men det lönar sig.Om du faller på gatan så står fila över dig att ingen kan komma nära,den anfaller omedelbart om nån prövar at hjälpa dig opp. Jag föll när jag var och gå med min som jag kallar stora hund var halt ,den kom hoppand rakt på mig inte så roligt tar i med tänderna drar opp mig för står inte att den håller ner mig ,kommer en man ,men då blir det liv i fila sa far åt helvete mannen förstod utan det, jag hade fast i remmen det slutade lycklgt Fila tänker själva.Om ni har barn som kommer sent hem DOM FÅR INTE KOMMA TYST IN FILA MÅSTE veta vem som kommer annars blir det pannkaka..och det bästa inga vänner annars exploderar fila om det kommer nån pelle eller olle och alpha måste vara och ta EMOT mamma och pappa vet allt
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Finsk Lapphund | Papillon | Chinese Crested Dog | Grand Danois | Jack Russell Terrier | Pinscher | Berner Sennenhund
© 1998-2020 Enfinia AB