Vill du berätta om din ras?
Berätta om dina erfarenheter av denna ras, så att andra besökare kan lära sig om mer.

Du måste logga in först!
Logga in överst på denna sida.

Vovves medlemmar skriver vad de tycker om Magyar Agar

Letar du efter en ras och kan inte bestämma dig? Läs vad Vovves medlemmar tycker om de raser som de själva har erfarenhet av. Både positivt och negativt!
MIJANOS skriver 10 januari 2010:
Fortsätter mitt omdöme om rasen här...Ja magyaren är en vinthund och de är som vinthundar är mest, de gillar att vara ute att springa, men det märks tydligt att de är explosiva för de tar en runda och sen är det bra våra 3 magyarer är väldigt tilgivna, funkar jättebra med barn och andra hundar.
De är inte speciellt skälliga och är väldigt lugna inne, soffan är favoritplatsen! Vi bor på landet med andra hundar och hästar och det funkar bra, inga större problem alls. Det som kan vara till deras nackdel är ju om de får syn på något vilt, oftast tröttnar de ju fort så det brukar inte vara så svårt att kalla in dem men det är ju inte alltid. I övrigt så tycker jag rasen är väldigt gemytlig , den är något robustare än den vanliga greyhounden.
Vi har än så länge bara haft dem som sällskap och till utställning men vår plan är att de ska få prova på Lure Coursing, föräldradjuren i Ungern har gjort sig bra på Lure Coursing banorna där.
MIJANOS skriver 10 januari 2010:
Har de 3 enda magyarerna i sverige och jag tycker rasen är jättebra de passar till det mesta går bra att ha lösa och de lyssnar bra på inkallning mm
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Jack Russell Terrier | Chihuahua | Schäfer | Grand Danois | American Staffordshire Terrier | Dvärgpinscher
© 1998-2020 Enfinia AB