Hundraser: Välj ras som du vill veta mer om

Här kan du välja den hundras som du är intresserad av! För att du ska hitta rasen på ett enkelt sätt, så kan du leta efter den på fem sätt.

OBS! Om en hundras kan skrivas på flera sätt, tex "Långhårig Collie" och "Collie, långhår", så hittar du båda dessa skrivsätt i listan.
Alfabetisk ordning
Under flikarna som heter tex A-C och P-S hittar du hundraser sorterade i alfabetisk ordning.
Grupptillhörighet
Alla hundraser tillhör en av grupperna 1 till 10. Om du är intresserad av raser av liknande typ och användningsområde, så är det bra att jämföra raser ur samma grupp. En kort förklaring till vad det är för slags grupp kan du också läsa under flikarna som heter 1 till 10.
Ursprungsland
Vet du vilket land rasen kommer ifrån eller är du kanske bara nyfiken på vilka hundraser som kommer från ett visst land? Välj då fliken som heter 'Ursprungsland'!
Mest populära
Se vilka rassidor som är de mest välbesökta på Vovve!
Sök efter rasen
Fortfarande inte hittat rasen? Då kan du använda nedanstående formulär för att söka efter den! Efter hand som du fyller i söktext så visas de raser som matchar direkt. Du får max 20 träffar.

Söktext:
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Chihuahua | Schäfer | Rottweiler | Golden Retriever | Dvärgpinscher | Labrador Retriever
Š 1998-2024 Enfinia AB