Vill du berätta om din ras?
Berätta om dina erfarenheter av denna ras, så att andra besökare kan lära sig om mer.

Du måste logga in först!
Logga in överst på denna sida.

Vovves medlemmar skriver vad de tycker om Petit Basset Griffon Vendéen

Letar du efter en ras och kan inte bestämma dig? Läs vad Vovves medlemmar tycker om de raser som de själva har erfarenhet av. Både positivt och negativt!
Sofiestr skriver 10 december 2012:
Vår pbgv är däremot mera en sällskapshund än en jakthund. Han vill alltid vara med där det händer och är en utmärkt familjehund. Han älskar att vara ute i det fria och speciellt i skogen. För övrigt är det svårt att ha honom lös p.g.a jaktinstinkten. Envishet finns och det lönar sig att lära ordentligt från början alla regler så mår hunden bäst. Det här är en hundras som gillar aktiviteter.
husse till emilia skriver 9 juni 2010:
Trevlig liten ras med utpräglad jaktinstinkt, används av jägare som drivande hund för rådjur bl.a. samt fär eftersök. Jaktsinnet gör att den är svår att ha lös efterson den börjar söka om den får upp ett spår och kan hålla på upp till en timme. Mycket självständig hund som gärna hittar på bus på egen hand.
Trots jaktvilligheten är det en mycket mjuk och barnkär hund i hemmiljö, genomcharmig och lätthanterad, dock ingen knähund, annat än ibland.
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Fransk Bulldogg | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Cavalier King Charles Spaniel | Shetland Sheepdog | Schäfer | Staffordshire Bullterrier
© 1998-2020 Enfinia AB