Vill du berätta om din ras?
Berätta om dina erfarenheter av denna ras, så att andra besökare kan lära sig om mer.

Du måste logga in först!
Logga in överst på denna sida.

Vovves medlemmar skriver vad de tycker om Riesenschnauzer

Letar du efter en ras och kan inte bestämma dig? Läs vad Vovves medlemmar tycker om de raser som de själva har erfarenhet av. Både positivt och negativt!
caalis skriver 8 februari 2010:
Risen är en fantastiskt trogen och lojal hund. barnsliga länge men otroligt skärpta när det gäller. I tonåren gick jag med min Riesen tik lös i fot brevid mig om nätterna är jag var ute i stan och busade. hon följde mig över allt, på t-banan, i mörka parker och mitt inne i centrala stan. aldrig lämnar denna hund ens sida och är ständigt på sin vakt men ändå otroligt fin och lugn. så trygg som jag kände mig när jag hade henne som bästis har jag aldrig kännt mig.
mina vänner älskade henne men om jag hade ett komando på henne tex. fot, så var det omöjligt för någon annan att kalla in henne. hon lyssnade bara på den som hade komandot.

En riesen är tempramentsfull, lekfull, busig, en gnutta envis och bufflig, lojal, gosig och har en stor dos humor och glimt i ögat.

Kanske ingen optimal familje hund med tanke på temprament och att den trivs bäst med en liten flock men jag vet att många har dom som fungerande familjehundar också.
Risen vill vara nära, ligga i knät, bli kliad och söka saker och människor. väääärldens bästa hund.
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Whippet | Långhårig Collie | Schäfer | Vit Herdehund | Riesenschnauzer | Staffordshire Bullterrier | Finsk Lapphund
© 1998-2024 Enfinia AB