Verksamhetssida - marknadsföring för hundpensionat/dagis, skolor, fotografer m.fl.
På denna sida beställer du en verksamhetssida. Följ instruktionerna i de två beställningsstegen.
  Vad är en verksamhetssida?
En verksamhetssida är ett enkelt, formulärbaserat system där du som vill marknadsföra din tjänsteverksamhet inom hundbranschen, tex hundpensionat, hunddagis, hundskolor, fotografer, kan presentera dig själv.

Du får som kund egna inloggningsuppgifter som du använder när du vill ändra något på dina hemsidor. Allt sköter du enkelt med färdiga formulär och behöver alltså inte kunna någonting om hemsidor. Din verksamhet syns sedan på de olika verksamhetssidorna som besökare når direkt i huvudmenyn!

  Vad ingår och vad kostar det?
I denna tjänst får du en presentationssida av samma modell som kennlar har kunnat få på Vovve i ett par år. Du får i detta paket förutom huvudsidan även ett galleri med max 50 bilder, en länksida och en gästbok. Du väljer själv hur mycket som du vill använda - vill du inte använda gästboken, så avaktivierar du den enkelt själv. Priset är 220:- exkl. moms per år för detta! Du binder dig inte till mer än ett år i taget. När aktuellt år närmar sig sitt slut, så får du en påminnelse om att förlänga. Vill du inte ha sidan längre, så låter du bara bli att betala.

Nytt! Nu får ni även vara med på Vovves Sverigekarta, en karta med mängder av uppfödare, hundpensionat, fotografer etc utmärkta så att det blir lätt att hitta tex en uppfödare i ett visst område. Se hur det ser ut här!
  Hur beställer jag en verksamhetssida?
Fyll i nedanstående, enkla beställningsformulär och kryssa i de tjänster som du vill ha! Tryck sedan på knappen. I nästa steg får du bestämma hur du vill betala.
  BESTÄLLNINGSFORMULÄR:
Er verksamhets namn:
Verksamhet:
Kontaktperson:
Adress:
(Gatuadress, postadress)


E-mail: (OBS!! Viktigt att e-mail-adressen blir rätt eftersom välkomstmail med inloggningsuppgifter skickas hit!)
* För verksamhet "Djuraffär" gäller att man
måste bedriva merparten av sin verksamhet
i affärslokal och inte i webbshop. 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Grand Danois | Golden Retriever | Labrador Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB