Hundpensionat


Korridoren


En av boxarna


Inhägnad 350 kvmVerksamheter:
HundpensionatHundpensionat
Stora inhägnader för fri utevistelse. Rymliga och fräscha boxar. Promenader i skogsmiljö och omvårdnad som ger din hund en trygg, hälsosam och trivsam vistelse. Vi finns på Facebook... http://www.facebook.com/MariedalsHundpensionat

Hunddagis
Vi ger din hund en trygg och trivsam vistelse i mycket bra hundmiljö. Inomhusmiljön är som hemmiljö och utomhus vistas hundarna tillsammans – ibland uppdelade – i stora inhägnader eller går promenad. Hundarna lämnas aldrig ensamma, det finns alltid minst en personal på plats oavsett om vi är inne eller ute.

Nytt ställe att vara på
Vi har också en inhägnad på 1200 kvm där hundarna verkligen gillar att springa fria och leka. Där brukar vi bland annat plocka fram lite hinder och roa oss med lite olika aktiviteter. Sånt som gör att man som hund sover så gott mellan varven.

Vårt mål
är att alla hundar ska ha bra hunddagar hos oss- både på dagis och pensionat - som innehåller både promenader, lek, vila och kel

Verksamhetstext:
Stora inhägnader för fri utevistelse. Rymliga och fräscha boxar. Promenader i skogsmiljö och omvårdnad som ger din hund en trygg, hälsosam och trivsam vistelse.

Namn & adress:
Mariedals Hundpensionat
Mariedals Hundpensionat
Mariedal
517 91 Bollebygd

Tel.nr:0320-923 55
Mobilnr:0705-90 40 83
E-mail:info@mariedalshunddagis.nu
URL:Hemsida 1

Du är besökare nr 4543 sedan 2012-07-31