Hundpensionat


Rymliga boxar med fönster.


Utegårdar med aktivering.


Promenader i underbar natur.

Verksamheter:
HundpensionatOm oss
År 2000 startade vi Olofssons djurcenter, med en vision om att erbjuda en bredd inom ämnet hund. Vi är utbildade hundpsykologer och hundfriskvårdare och vi använder oss enbart av mjuka naturliga metoder vid inlärning och hantering av djur.
Vår huvudsyssla är pensionatet, kurser, föreläsningar och inredning av naturligt berikade hägn, i mån av tid bedriver vi även problemhundsutredningar och håller privatlektioner.

Om hundpensionatet
Boxarna varierar i storlek från 4 till 7,7 kvm med full takhöjd och fönster. De massiva mellanväggarna minskar stress, irritation och smittspridning. Har Ni flera hundar får de bo tillsammans om så önskas. Rastgårdarna utomhus är minst 36 kvm. De innehåller träd, buskar, aktiveringsleksaker och upphöjda liggplatser.
Vi serverar Mera Dog torrfoder men vill ni ta med eget foder går det bra. Vi bjuder på färska märgben, vita tuggben, kex och grisöron.
Pensionatets klimatanläggning ger svalka på sommaren och värme på vintern.
Självklart ingår promenader i vacker natur och bad i närliggande sjö om sommaren, för den som får och vågar förstås. Vi har även sandtag att roa oss i.

Vi bedriver även kattpensionat
Fint nybyggt kattpensionat på landet med 14 boxplatser med utegård i skogsmiljö. Inrett efter kattens önskemål med klösmöbler, klätterstockar, kryp in & hängmatta.

Prislista & Regler
För mer information, pris och regler ber vi dig besöka vår hemsida www.olofssonsdjurcenter.se

Varmt Välkommen!

Verksamhetstext:
Litet mysigt pensionat på landet med 6 boxplatser, utegårdar med berikning, promenader i underbar natur och välutbildad personal med säkerhets tänkande.

Namn & adress:
Olofssons Djurcenter
Punskog 1289
760 10 Bergshamra
Sweden

Tel.nr:0176-26 35 05
Mobilnr:070-644 44 64
Fax.nr:0176-26 33 06
E-mail:info@olofssonsdjurcenter.se
URL:Hemsida 1

Du är besökare nr 4641 sedan 2009-01-20