Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
7 mars 2008 av z_Fenian Gardens i klotterplank (22 svar)
Behöver nog en spark i baken (långt och gnälligt)
Okej nu behöver jag både stöd och en spark i baken för att komma någonstans. Har som ni säkert läst lite problem med sjukvården där jag bor. Väntar sedan i oktober på att få komma till neurologen efter det att min läkare sagt att jag kanske har en hjärntumör. Ingenting hände från oktober fram till 10/1 och det var först då som jag fick veta att den remiss som min läkare skrev kommit tillbaka för den var för dåligt skriven. Min läkare hade två val: 1. att skriva om remissen och skicka den till neurologen men det vägrade han eftersom att han kände sig illa behandlad. 2. skriva en remiss till smärt och rehab för att de skulle i sin tur undersöka mig och sedan skicka en remiss till neurologen vilket han inte gjorde eftersom att han först ville fråga mig efter det att jag gjort vissa påstötningar gällande en annan sak. Har pratat med chefen för vårdcentralen som lovat att hjälpa mig men än så länge har inget hänt. Han sa också att jag inte skulle söka till akuten om jag fick ännu mer ont i huvudet eller om inte smärtorna i vänster arm försvann. Smärt och rehab lovade att återkomma snarast möjligast men inte ett ljud. Patientombudsmannen (eller vad det nu heter) tyckte att jag ska vänta ett tag till. Vad är det jag ska vänta på egentligen? Behöver nog inte skriva att jag mår skit och värst är det de dagar som huvudvärken gör mig spyfärdig och vimmelkantig.
Vad ska jag göra för att få hjälp? Blir ju bra gråtfärdig när jag talar med folk i telefonen och känner att jag inte orkar så mycket längre.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_Fenian Gardens och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Ibland så behöver man en spark i röven.......   [5] 11 jun: Qela 14 jun: FimoLera lära hunden dra spark/skidor   [2] 16 dec: Lillmatte98 16 dec: Iglon Hanhund slickar sig i baken dygnet runt, hjälp?   [10] 11 okt: Balderslillmatte 12 okt: Tropper Luktar konstigt i baken?   [8] 27 aug: Nybörjare 5 sep: SanCha han hund med magont, trött, ont i baken?   [3] 13 apr: seb 5 sep: seb Drag med hund, spark eller liknande - förslag.   [4] 29 jan: Sanna R 30 jan: X Of Me Skaffade en spark idag.   [5] 16 dec: wookies matte 17 dec: Galotti var hittar jag en bra spark   [28] 15 dec: wookies matte 15 dec: Galotti plastmedar till spark som inte är vågiga under   [0] 23 nov: hattenav Spark med plastmedar ist för släde?   [22] 9 nov: sheltiegirl 13 nov: sheltiegirl
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Dobermann | Chihuahua | Grand Danois | Pudel
© 1998-2024 Enfinia AB