Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
26 november 2008 av z_Huliganen i valpforum (20 svar)
Tydligen är det synd om min Alvin!
Hej!

Detta är mest bara ett inlägg där jag behöver skriva av mig, men jag har fram till idag haft en dagmatte som Alvin har fått vara hos några gången då jag har haft långa dagar i skolan.

Idag gick jag och lämnade honom hos henne och allt var frid och fröjd. Lite senare får jag ett sms där hon undrar när jag kommer för att hämta honom och senare även om jag har varit ute med honom eftersom han hade bajsat på golvet hemma hos henne. Jag bad om ursäkt för det och förklarade att jag naturligtvis hade varit ute med honom. Hon verkar väldigt sur och ber mig hämta honom så snart jag bara kan. Sagt och gjort jag hämtar honom så snabbt jag kan och då möter hon mig och verkar väldigt sur, och säger att nu har jag kissat också. Trycker kopplet i handen på mig och stänger dörren hårt.

En halvtimme senare så får jag ett sms där det står att det är såna som vi som inte borde ha hund och att hon tycker synd om honom och hade han haft andra ägare så hade han haft det mycket bättre. Det hör till saken att Alvin är 9 månader och alltså fortfarande valp, han är rumsren men naturligtvis kan fortfarande olyckor hända enligt mig iaf.

Blev så sårad och arg, behöver bara skriva av mig.

Tack för att ni läst :P


Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_Huliganen och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Min hund Alvin   [3] 9 aug: Hundaärbäst 11 aug: Puddingpastejn Tydligen E på höfterna   [4] 5 jun: Hrímnir 5 jun: Zarjess Delar, akut amma sökes tydligen, karlstad   [0] 28 mar: Chelsea-smile Min schäfer har tydligen HD (låångt)   [10] 3 mar: Lee&Jag 3 mar: Krokodilen Fint och nytt ska det vara tydligen!   [2] 4 okt: Igges-matte 4 okt: ylvahedin Fästingmedel FINNS tydligen   [2] 19 jul: Rosagrandma 19 jul: Rosagrandma Jag behöver tydligen semester.   [10] 3 jul: Yezz 3 jul: Slouch Fästingar har tydligen vaknat nu,hjälp!!!!   [8] 23 apr: pumiägare 23 apr: Qela Friröntgad Blev hon tydligen   [3] 25 okt: mumsan & vovvarna 25 okt: Acka Idag har Shabba tydligen nått Nirvana   [6] 4 sep: kloppan 7 sep: kloppan
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Dvärgpinscher | Fransk Bulldogg | Rottweiler | Schäfer | Boxer
© 1998-2024 Enfinia AB