Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
1 december 2010 av z_bellzor i skaffa hund (18 svar)
Förslag på allergihundar?
Jag ska skaffa hund, problemet är att pojkvännen är allergisk. Det är kanske ett år kvar tills vi ska skaffa den, men jag tänkte kolla om någon här har tips på en hundras som ni kanske vet om att allergiker brukar reagera mindre på, eller ingenting alls. Salivet har han inga problem med utan bara mjället i pälsen.

1. Jag vill inte ha en lektion i vad en allergiker får reaktioner på och inte, för det vet jag mycket väl. Som jag sa har jag en pojkvän som är allergisk och jag är mycket väl medveten om hans behov och hur han reagerar.
2. Jag vill inte heller bli ifrågasatt om hur min pojkvän känner eftersom "det är han som är utsatt". Det här är ett val från båda oss, bara för att han är allergisk så betyder det väl ändå inte att vi inte ska få skaffa hund och att jag isåfall äventyrar hans hälsa. Det är bådas beslut, med andra ord äventyrar han sin egna hälsa och han är väl medveten om det.

Så mata på med förslag på hundraser som ni vet/tror fungerar hyffast bra på allergiker. Lägg gärna upp bilder! En ras jag funderat på är chihuahua, vad tror ni om den rasen för allergiker? Har hört att den är ganska allergivänlig.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_bellzor och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Ni med Allergihundar   [3] 20 sep: Ginza Schäfertik 21 sep: Gurkans Dvärgscnauzer eller förslag på annan ras   [10] 13 maj: z_eydna 15 maj: Torparinnan Förslag på kennlar för Bordernese?   [0] 31 mar: JennyMid Förslag på namn till en Malle hane?   [5] 12 okt: Sandra99 23 okt: bes Förslag på en liten mysig hund (max 10 kg)   [16] 12 mar: KiaM 27 mar: Heidruns matte Förslag på bloggnamn?   [1] 24 okt: Ceciliah_98 24 okt: Jennie&Märta Förslag på lekar!   [5] 27 aug: sophie86 2 sep: Jennie&Märta Ni med allergihundar, hjälp!   [14] 10 aug: Puddingpastejn 1 okt: Ginza Schäfertik Ska köpa hundfön & vill ha förslag, tips & idéer!!   [8] 29 maj: Tjaboo 2 jun: Tjaboo Är det någon som har förslag på övningar?   [5] 3 mar: charlottadanny 3 mar: IndraPindra
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Labrador Retriever | Puli | Chihuahua | Shetland Sheepdog | Cairnterrier | Fransk Bulldogg
© 1998-2020 Enfinia AB