Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 augusti 2011 av Gurkans i övriga hundfrågor
Re: förvirrande, hårlag, ras?
Att en förstagångsköpare inte lusläser registreringsbeviset är ju inte så konstigt eller ovanligt, men det är ju märkligare att inte uppfödaren gör det. Själv kollar jag noga igenom registreringsbevisen när jag får dem, så allt stämmer innan man säljer valparna.

Även jag har en ras med fler än ett hårlag och man parar mellan hårlagen utan vidare (däremot så är det fortfarande samma ras). I två fall har jag registrerat fel hårlag, då jag varit osäker när jag skickat in pappren till SKK. I båda fallen var det på valpar jag själv behöll. I det ena fallet så ringde jag till SKK och de ändrade i din databas, men jag brydde mig inte om att beställa ett nytt regbevis. I det andra fallet så brydde jag mig aldrig om att ändra, då den hunden ändå aldrig skulle användas i avel.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Gurkans och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Färg och hårlag   [3] 3 mar: Snäll matte 14 mar: cio Någon som kan om Mopsens hårlag   [2] 19 jun: natgor 19 jun: Gurkans Taxars hårlag och temperament   [5] 27 jan: Isa & McGuinness 27 jan: Milla&Barras Har Jack Russel olika hårlag?   [75] 19 dec: Sessan♥Lufsen 19 dec: TheRealBoss finns det olika hårlag på australian shepherd?   [24] 7 apr: Dobby,Alice&Harry 12 apr: Velcro_Dogs Dominant hårlag? undrar....   [3] 26 jun: Bonnhunn' 26 jun: Dvärghundspossen Att skaffa hund, en förvirrande historia.   [61] 16 maj: X Of Me 16 maj: Snifferton Löptider....förvirrande för ung hane!   [10] 8 maj: virre3 8 maj: Akitaägare fråga om chihuahua.. hårlag=piggare? :D   [6] 28 apr: memmixD 28 apr: memmixD Vad har min hund för hårlag?   [4] 23 apr: linnea- 23 apr: linnea-
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Chihuahua | Dobermann | Tax | Jack Russell Terrier | Dvärgpinscher | Border Collie
© 1998-2022 Enfinia AB