Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
16 augusti 2011 av Koffen i övriga hundfrågor (7 svar)
Rastning av hund, vad gäller?
Träffade ena grannen häromdagen som också har hund och hon frågade om det inte var jobbigt att gå ut med min hund heller, så berättade hon hur hon lärt sin hund att gå och kissa i badkaret så hon inte skulle behöva ta ut den lika ofta. I lagen står det att hundar ska rastas regelbundet men hur ofta innebär regelbundet? (Ett allmänt råd är var sjätte timme för vuxen hund men då det är ett råd så är det väl inte någonting som behöver efterföljas?)
Jag ser nästan aldrig hunden men det behöver ju inte innebära att den inte får komma ut någon gång om dagen. Gäller det samma som hundgård, att hunden måste rastas på annan plats en gång per dygn?

Hennes hund har även problem med öronen och måste ha örondroppar, vilket ägaren inte klarar av att ge för att hunden blir så arg (har erbjudit mig att hjälpa henne men hon har inte tagit emot hjälpen), som jag förstod det som hade hunden gått med det i flera år och hade väldigt ont utav det så även om det inte är värt att kontakta Länsstyrelsen för den bristfälliga rastningen så kanske det kan göras för att hunden inte får den vård den behöver..?

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Koffen och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vad Gäller? Äldre hund!   [4] 4 jan: STB 4 maj: STB På lördag gäller det.   [3] 4 okt: Borzoi 10 okt: Svea58 Hund i bilen vad gäller egentligen?   [5] 4 okt: mares 5 okt: Tova och Smilla vad gäller vid kryptorchid valp?   [3] 19 apr: Silver_ 19 apr: pipilotta Hund på foder - vad gäller ang. priset   [6] 24 mar: Bamse206 26 mar: Gurkans Foderavtal, vad gäller när något är fel   [2] 20 mar: Annpyy 21 mar: Gurkans Tävling - vad gäller?   [1] 6 aug: stinaahedstrom 7 aug: bes Hjälp med rastning?   [4] 24 aug: kromlasse 28 aug: hundöga återkomst Enstaka rastning/ hundvakt   [3] 18 jul: Vitamin 19 jul: Vitamin Nosework... vad gäller   [2] 1 jul: Trevare 5 jul: Trevare
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Cirneco Dell'etna | Canaan Dog | Berger des Pyrénées à Poil Long | Hrvatski Ovcar | Berner Sennenhund | Kavkazskaja Ovtjarka
© 1998-2022 Enfinia AB