Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
28 augusti 2012 av SuperLimm i sjukdom & hälsa (9 svar)
Spricka i trampdynan...
Mocka har fått en spricka i ena trampdynan. Vet inte när det hände men jag märkte igår kväll att hon slickade väldigt mycket på ena tassen. Hon hade inte ont när jag tog i den och eftersom hon bet lite i den så tänkte jag att hon kanske hade klåda.
Nu ikväll fick jag hjälp av en kompis som höll Mocka still på sidan så jag kunde kolla tassen ordentligt och då får jag se en spricka. Den är nästan 1cm lång. Det blöder inte och hon verkar inte ha så ont eftersom ja får peta och trycka på den hur mycket jag vill (hon markerar tydligt i vanliga fall om det gör ont). Men eftersom hon slickar mycket på den så är hon ju uppenbarligen irriterad.

Bör jag gå till veterinären? Tänker mest eftersom det inte blöder och inte gör så ont så kanske det kan läka av sig själv. Hon haltar heller inget när hon går. Hon har haft nån spricka tidigare men den var inte lika lång och läkte rätt snabbt. Vad kan veterinären ens göra om jag går dit? (jag var där förra veckan för att hon hade ont i ett annat ben men de hittade inget fel)
Tack för svar!
Mvh Linn

Som medlem kan du här läsa lite kort info om SuperLimm och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Sår i trampdynan   [2] 17 apr: DaZa 17 apr: Draghund Sår i trampdynan, vad göra?   [3] 23 apr: stinat 24 apr: SanCha *Nojjig* liten svullnad precis vid trampdynan   [7] 10 maj: Minsan 10 maj: Minsan Spricka i trampdynan, hur gör jag?   [4] 4 dec: Igges-matte 6 dec: Borzoi Skärsår i "övre" trampdynan.   [2] 14 okt: saraa 14 okt: saraa Skurit upp den "övre trampdynan"...   [2] 1 aug: Malinen87 2 aug: Malinen87 sår i trampdynan vad ska jag göra?   [6] 28 mar: jennyhe 28 mar: gizmozorro Självspricka i trampdynan! Vad göra?   [3] 26 feb: Linn&Sixten 26 feb: Shure spricka på nosvingen....   [5] 12 feb: GylleneCollifer 12 feb: GylleneCollifer en bit av trampdynan är borta!?   [5] 21 jan: Linnea83 21 jan: Pip-Larsson
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Jack Russell Terrier | Schäfer | Chihuahua | Grand Danois | Tax | Shetland Sheepdog
© 1998-2021 Enfinia AB