Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
17 oktober 2012 av z_idasall i sjukdom & hälsa (26 svar)
Vad har min vovve mellan "tårna"?
Hej! Nu skriver jag här igen, hehe. Det är så att jag undrar över en sak som känns ganska viktig. För några dagar sedan la jag märke till att min dp/chihuahua Nasse slickade och bet(han slickar mest) JÄTTEMYCKET på sin högra baktass, mellan sina tår. Jag trodde att han bara bet lite i klorna och var missnöjd över kloklippingen hehe. Men igår när jag tittade på hans tass mellan tårna så var pälsen borta på det stället, det såg rött/rosa och irriterat ut och det rann var därifrån..

Jag ringde och frågade en bekant till mig som har varit veterinär, hon sa att det knappast var svamp(ser inte ut som det heller). Men att det kunde vara sår/eksem pga att det blivit så fuktigt ute nu på hösten/vintern. Jag fick rådet att se till att det hålls torrt, att han itne slickar där och att jag skulle "skydda" det med att sätta på en strumpa iallafall när vi går ut. Vad tror ni om vad det kan vara?! :) Ska försöka hitta någon bild som visar hu det ser ut..

Tack på förhand / Ida :)

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_idasall och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Är vår border collie kort, mellan eller långhårig?   [3] 12 nov: Hundvovve 13 nov: Gurkans Träna slalom mellan benen med valp?   [4] 9 nov: cavo 10 nov: Ayrin HALLÅ VOVVE-MATS!!!   [3] 21 jan: Lona2 24 jan: pipilotta Vilka är egentligen välkomna till vovve.net?   [9] 17 sep: Wicky 20 sep: Ayrin Skum reklam på vovve   [1] 20 maj: Ayrin 20 maj: Lona min lilla vovve nafsar o biter folk   [3] 17 mar: tashi 1 18 mar: Torparinnan Dräktig lite vovve?   [1] 23 jan: Kajsagullet 23 jan: Gurkans Labrador parning mellan hd c och hd a-a?   [5] 19 jan: Chocolate AK 20 jan: Gurkans Kära vovve! Ge mig era synpunkter!   [5] 1 maj: Puddingpastejn 29 jun: Frallorforlife VOVVE, inloggning?   [6] 29 jan: pipilotta 30 jan: pipilotta
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Boxer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Schäfer | Pointer | Pudel | Dansk/Svensk Gårdshund
© 1998-2022 Enfinia AB