Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
Nyhet 28 november 2012 av sosza i övriga hundfrågor (13 svar)
Nyhet: Hur mycket ska man kämpa för en främmande hunds ..
"Vad är poängen med att hålla hunden vid liv, i det här fallet? Det utlovas att den aldrig ska vara i kontakt med någon människa, förutom en veterinär, är det ett värdigt hundliv? Hur många hundar trivs med att vara halvt förvildade, men ändå inte riktigt ..? Jag tycker ärligt talat att det är kränkande mot de sörjande att tjafsa om hundens öde, när de, som känner hunden bäst och litat på den, h..."
Vad är poängen med att hålla hunden vid liv, i det här fallet? Det utlovas att den aldrig ska vara i kontakt med någon människa, förutom en veterinär, är det ett värdigt hundliv? Hur många hundar trivs med att vara halvt förvildade, men ändå inte riktigt ..?

Jag tycker ärligt talat att det är kränkande mot de sörjande att tjafsa om hundens öde, när de, som känner hunden bäst och litat på den, har blivit av med sin bebis pga den. Ägaren säger inte att hunden är dum i huvudet, men att de vill avliva honom för att han faktiskt dödat ett barn, varför inte bara respektera det?

Varför ska just den här hunden räddas till varje pris?

Som medlem kan du här läsa lite kort info om sosza och gå vidare till medlemsprofilen.
Kommentera denna nyhet

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Skällig hund Finsk spets   [1] 31 maj: uag 31 maj: pipilotta Hund livrädd för ytterdörren   [3] 23 maj: Norrbottenspets 25 maj: Mira och Esther Hur mycket köttfärs till 3,5 veckor valpar?   [1] 28 apr: Double_a 29 apr: Gurkans Osäker hund gör utfall och är vaktig   [7] 26 feb: Zicka 17 mar: Mira och Esther Hund vaktar mig konstant mot andra hemma !   [6] 25 feb: bruno123 9 maj: KristinaB Hund gnager på svans   [9] 7 feb: Herjedaln 18 feb: Mira och Esther Omplacering hund   [7] 6 feb: Humlan12 15 feb: Mira och Esther Hur mycket foder ger ni era jakt labradorer?   [0] 25 jan: Nalle och Tindra hund äter dåligt och har inte bajsa   [3] 5 jan: walle8383 6 jan: aenima Min hund juckar på mig när jag är sjuk   [4] 3 jan: Yorkie-Zoffan 28 jan: Mira och Esther
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Rottweiler | Grand Basset Griffon Vendéen | Border Collie | Boxer | Yorkshireterrier | Smålandsstövare
© 1998-2023 Enfinia AB