Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
26 december 2012 av z_hundgrejs i klotterplank (2 svar)
Den ultimata vovveristen!
Jag är den ultimata vovveristen!

Jag ger självklart mina hundar färskt kött direkt från slaktaren medan jag själv äter bönor på burk. Bara det bästa är gott nog åt mina änglar. Mina änglar får alternativt göra precis vad de vill och "vara hundar" eller tränas mycket i någon hundsport med sikte på stjärnorna. Antingen är jag utställningsnörd eller hävdar med bestämdhet att "funktionsvarianten" av rasen är den bästa och friskaste. Självklart är min hund rasren!
Så fort någon beskriver en händelse som möjligtvis skulle kunna göra en hund lite ledsen i ögat så måste jag påpeka detta för denne skribent, trots att jag inte har någon direkt juridisk kunskap utan har lärt mig på nätet, alternativt "men läs var det S-T-Å-R i lagen!". Att lagen är till för att plocka upp de djur som verkligen lider skiter jag i, för kan man sätta någon på plats så är det med lagen man gör det.
Jag pysslar gärna om mina hundar och köper fina saker till dem även om de inte använder det de redan har.
Jag vet exakt näringsvärde på mitt foder och hur det påverkar hundar, dessutom har jag alltid rätt i alla frågor om hund, för jag har ju haft hund i X år och då borde jag ju veta bättre än lilla du? Att hundar och ägare är olika och därför måste behandlas så finns inte i min värld.
Om någon har fördomar mot min ras känner jag att jag måste bekräfta och befästa detta på ett forum med hundmänniskor som förstår hur det är istället för att försöka nå de personer som har fördomar (som ju är så korkade att de ändå inte skulle förstå, så det är ingen mening med att försöka förklara...).
Jag gillar i regel klicker och positiva metoder, så fort någon börjar prata om strypkoppel blir jag urarg! Cesar Milan är en idiot!
Neej! Jag retar mig något fruktansvärt på det här inlägget, och måste absolut säga till den här skribenten på skarpen nu, för så här säger man bara inte om oss vovverister! ;P

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_hundgrejs och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Om hunden själv får välja: den ultimata belöningen   [85] 18 okt: Kalla 23 okt: Kalla Dags för den ultimata (långa) listan igen!   [16] 1 sep: Bp ™ 5 sep: Angelicque Vilken är den ultimata "förstahundsrasen"?   [12] 5 nov: vazz 5 nov: Kingstonsmatte Jaha gott folk, den ultimata lösningen - eller?   [13] 25 sep: uttla 27 sep: Ve_mo_na Den ultimata vandrings- hundträningskängan   [13] 6 jun: Nukutvi Huskies 12 jun: moranka Den ultimata lydnadshunden   [33] 3 feb: Loffen 7 feb: Lathundarna Golden retriever - ultimata rasen?   [28] 2 nov: chihuahuastyle 3 nov: Crazy J´s matte Hjälp mig hitta den ultimata bilen   [12] 22 aug: Rummeltass 23 aug: Rummeltass Ekonomiskt oberoende el. den ultimata lönen?   [8] 1 jul: lui 2 jul: Aakiraa Vilken ras är den ultimata spårhunden?   [8] 31 maj: Migo 13 jun: Duzznizz
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Jack Russell Terrier | Siberian Husky | Staffordshire Bullterrier | Yorkshireterrier | Rottweiler | Schäfer
© 1998-2021 Enfinia AB