Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
6 januari 2013 av z_Lillemor i övriga hundfrågor (1 svar)
Engelsk Cockerspaniel kontakt och följsamhet
Hej

Min Lillemor är nu lite över året och äntligen börjar jag känna att vi kommer någon vart! :) Vi har de senaste månaderna lagt mycket fokus på kontaktövningar under promenaderna. Att ha en Cocker i kopplet var inte alls så som jag trodde! :P Hon är väldigt kontaktsökande inomhus men så fort vi går ut så är allt, och då menar jag verkligen ALLT mycket roligare. Jag tror att min arm har fått sig ordentligt mycket mer muskler sedan jag köpte Lillemor för hon är en expert på att dra.
Nu är detta inte så stort problem längre och jag skriver inte för att jag vill ha svar på något problem. Jag är bara sjukt nyfiken på hur ni andra där ute med Cockrar ser på ert liv tillsammans, hur ni tränar och annat roligt :)

Lillemor är en hel symfoni av energi och spelar på alla instrument samtidigt brukar jag säga ;) Slappna av är inte hennes starka sida om vi inte ligger i soffan :P Hon älskar verkligen alla och är väldigt framåt både mot människor och hundar (positivt och negativt).

Hur har ni andra det därute? :)

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_Lillemor och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hur återfå kontakt- hund- och människomöten   [14] 29 nov: NorrNorr 9 dec: Ayrin Kontakt med uppfödare   [1] 4 mar: BullandBear 5 mar: Gurkans Engelsk bulldogg   [4] 19 feb: BullandBear 21 feb: BullandBear Försäkringar för cockerspaniel   [3] 4 jan: Mannhem 5 jan: hundöga återkomst Engelsk blodhund   [3] 5 apr: den som bor i stan 6 apr: hundöga återkomst Lagotto Cockerspaniel   [2] 20 feb: smulisa 21 feb: smulisa Att tänka på vid kontakt med uppfödare?   [2] 9 sep: friidak 9 sep: TindraFreya Engelsk bulldogg - ny kull / SEK 5200   [5] 21 jul: karolinama 22 jul: Lona Ny kull av Engelsk bulldog valpar   [0] 23 jun: karolima Ny kull av Engelsk bulldog valpar   [5] 23 jun: karolima 23 jun: Lona
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dogo Argentino | Jack Russell Terrier | Dobermann | Dansk/Svensk Gårdshund | Rottweiler | Schäfer | Siberian Husky
© 1998-2024 Enfinia AB