Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 januari 2013 av -Aslan pwd- i klotterplank (8 svar)
vilka anledningar tycker ni är godkända för att
få förlängd provtid? (i mitt fall gymnasiet).

Jag har börjat få svårare att läsa och förstå texter och kan få läsa om en mening tre-fyra gånger för att ens förstå vad orden betyder. Jag läser, men det är som att läsa på "ett vitt papper", orden finns där och jag ser dem men de går inte in, det är bara bokstäver i olika kombinationer.

Skriva kan jag, men att läsa blir allt svårare. Därför har språklektionerna börjat kännas jobbiga, just för att det för mig är ett hästjobb att ens förstå texterna. Känner mig jättekorkad som måste fråga om vartenda text vi läser, att inte kunna svara på frågor om texten, delta i diskussioner etc. För jag förstår inte vad det är jag läst - det är bara tomma ord.

I t.ex matte och fysik har jag svårt att förstå uppgifterna pga detta. Det känns som att det bara blir värre och har nu börjat bli så synligt att det påverkar betygen. Har nog inte gått ut från ett enda prov det senaste året utan att ha klagat på att jag haft för lite tid pga mitt "läsproblem" och kännt mig jättekorkad efteråt.

Har ingen aning om vad som hänt, när jag var yngre slukade jag tjocka romaner på några dagar, nu går det så långsamt att jag ofta ger upp efter 15-16 sidor, eftersom jag ständigt måste läsa om flera meningar flera gånger.

Jag ska prata med rektorn på måndag och försöka be om förlängd provtid i åtminstone språken, matte, kemi och fysik, men har inga förhoppningar på att det ska gå.

Mina betyg är fortfarande bra så det känns som att detta inte är anledning nog, men det tär på mig att alltid vara den som är sist ut från proven och ändå känna att jag inte fått tid nog, att jag kunde gjort bättre om jag bara förstått vad det är jag läst, vad uppgifterna handlat om.

Mår alltid dåligt innan prov, förlängd provtid skulle minska pressen och stressen för mig något alldeles enormt, men som sagt, känns inte som att detta är anledning nog. Vill inte behöva gå igenom detta mer, att riskera att halka värdefulla betygssteg pga detta

Vilka anledningar anser ni är godkända för att få förlängd provtid?

Som medlem kan du här läsa lite kort info om -Aslan pwd- och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Beslutsångest- vad tycker ni?   [7] 13 feb: aski 25 maj: Mira och Esther Vad tycker ni om Norska fodret Labb?   [7] 6 nov: duende 8 nov: pipilotta Vilka är egentligen välkomna till vovve.net?   [9] 17 sep: Wicky 20 sep: Ayrin Vilka krav är ok att ställa på en dagmatte?   [7] 12 mar: Trollhassel 15 mar: Ayrin Vilka leksaker passar Tysk spets/ kleinvalp   [6] 9 apr: Aumandan 20 apr: Ayrin Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 13 aug: duende 13 aug: Anneli Vilka går bra ihop med andra hundar o skäller inte   [6] 12 aug: Lojsie85 12 aug: Lojsie85 Vilka raser är min blandras?   [9] 15 maj: Michaela95 20 mar: Gurkans Vilka hundraser har min hund?   [1] 12 mar: Matrix 13 mar: Lona Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 19 feb: duende 4 mar: Voff 92
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Rottweiler | Tax | Dobermann | Shetland Sheepdog | Boxer
© 1998-2023 Enfinia AB