Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
30 januari 2013 av Maria Segedi i övriga hundfrågor (13 svar)
Ang att sprätta med bakbenen: hur tolkar ni detta?
Jag har två hundar. Den första hunden sprätter endast när han bajsat, lite grann och absolut inte alltid. Mer sällan sedan han blev vuxnare. Den andre sprätter mycket mer och gärna efter kiss också. De är båda kastrerade om det nu spelar ngn roll.

Iallafall så bodde det en rottweilerhane här förut som ofta var ute på sin balkong på andra våningen och voffade högt när vi närmade oss under. Varenda gång min hund ( den som knappt sprätter alls annars ) hörde den här hunden skälla så spände han sig i hela kroppen och krafsade mycket på ett sätt som jag tolkade som att försöka se tuff ut? Det påminner om när två tjurar sänker sina huvuden och krafsar i marken och mäter varandra innan strid! Hunden ifråga är väldigt osäker på hanar.

Vad jag undrar med det här är om det inte ligger lite mer i det där krafsandet ändå. Att det är en markering där de vill hävda sig mot andra hanar genom att markera även med sina svettkörtlar de har under tassarna? Beteendet måste ju ha en anledning. Tikar som gör det gör det för att belysa sin närvaro.

Iallafall det är nästan så jag skrattade ihjäl mig när min mes till hund gjorde så där som en osäker tonåring som spelar tuff liksom!!

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Maria Segedi och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Är detta kennelhosta?   [5] 1 dec: hejsansvejsan 3 dec: hejsansvejsan dubbelsporre på båda bakbenen   [5] 7 nov: princessa 7 nov: Ayrin Hjälp vem kan få stopp på detta?!!   [3] 26 sep: anonym1 1 okt: pipilotta Vad kan detta vara?   [1] 23 aug: Leon22 26 aug: ygdrsil Korsbandsskador båda bakbenen   [7] 25 jun: Tassas matte 13 sep: Tassas matte Hjälp! Vad är detta?   [4] 17 maj: mon055 21 maj: Krokodilen Vad är detta för bölder/skorpor?   [2] 16 maj: tanjakarolina 17 maj: tanjakarolina Är detta furunkulos min tik har   [1] 15 maj: Wilmabrofeldt 16 maj: Megawatt Någon som vet vad detta är?   [1] 4 maj: Amstaffen 4 maj: Lona Detta med bakterier och färskfoder/ BARF   [7] 26 feb: LinaåBilly 14 mar: Hrímnir
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Chihuahua | Chinese Crested Dog | Dobermann | Golden Retriever | Pudel | Boxer
© 1998-2019 Enfinia AB