Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
Nyhet 17 februari 2013 av Bullhide i hemsideforum (0 svar)
Nyhet: Hundpromenader
"HUNDPROMENADER ! Bor Du i Grums, Vålberg, Edsvalla, Kil, Karlstad eller i dess närhet ? Äntligen börjar vintern ge med sig och vi kan se fram mot en härlig sommar. Något som ligger oss varmt om hjärtat är att kunna umgås med våra svanskompisar. Att tillsammans med deras husse-matte träffas under trevliga förhållanden anser vi är väldigt viktigt och därför anordnar vi hundpromenader. Ingen hund är..."
HUNDPROMENADER ! Bor Du i Grums, Vålberg, Edsvalla, Kil, Karlstad eller i dess närhet ?
Äntligen börjar vintern ge med sig och vi kan se fram mot en härlig sommar. Något som ligger oss varmt om hjärtat är att kunna umgås med våra svanskompisar. Att tillsammans med deras husse-matte träffas under trevliga förhållanden anser vi är väldigt viktigt och därför anordnar vi hundpromenader. Ingen hund är den andra förmer oavsett ras, vi träffas och umgås utan märkvärdigheter. Hundar har behov av social kontakt likaväl som vi människor för att må bra. Vi kommer att lägga våra promenader både på landsbygd och i stad eller större ort. Fikar någonstans utefter promenadvägen, ibland kan vi kanske stanna till på någon plats och grilla. Både hundar och människor behöver röra på sig och det blir roligare att göra det tillsammans med likasinnade. Ser vi att intresset finns så kan vi kanske även få till andra aktiviteter som passar. Under promenaden låter vi hundar som har en benägenhet att dra gå först. Vi håller avstånd mellan hundarna och vid möte av andra visar vi respekt genom att gå åt sidan. Bajspåsar har vi naturligtvis alltid med oss och eventuellt vatten. Om Du vill avbryta promenaden tidigare av någon anledning så gör Du det. Är Du intresserad och vill vara med ? Skicka då ett mail där Du anger ämne Hundpromenad och lämna uppgift om var Du bor och om Du vill bli kontaktad och få information inför kommande hundpromenad. Har Du någon idé om aktivitet så vill vi gärna ta del av det.
Mvh Roland Carlsson
kontakt@heartlinestore.se
Bilder:

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Bullhide och gå vidare till medlemsprofilen.
Kommentera denna nyhet

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
"Spårar ur" vid hundpromenader   [5] 15 apr: voffanna2 15 apr: voffanna2 Bärsele till barn för hundpromenader   [5] 1 mar: PaulinaG 2 mar: Ociosa Hundpromenader i Norrköping   [4] 11 nov: Sapphire 12 nov: Sapphire Hundpromenader i Norrköping   [5] 8 aug: Sapphire 23 aug: Sapphire Rastning Hundpromenader   [1] 2 jun: Axel2005 3 jun: Rotten Ham´s Hundpromenader i Norrtälje   [0] 18 feb: Neva Hundpromenader i Jönköping   [8] 7 feb: Ninnizen 18 feb: /Andreas Hundpromenader i Värmdö-området   [1] 2 feb: Suneeta & Chanel 2 feb: stefan och nappe jobbiga hundpromenader   [8] 9 jan: skg 17 jan: skg Hundpromenader när man är gravid.   [16] 26 sep: LovisaR 29 sep: LovisaR
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Labrador Retriever | Jack Russell Terrier | Pudel | Boxer | Schäfer | Dobermann
© 1998-2024 Enfinia AB