Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
4 juni 2013 av lip i foderforum (9 svar)
Skillnad mellan RC gastro intestinal o James W..?
Min hund håller som bäst på att återhämta sig efter livets tredje bukspottkörtelinflammation. Den här senaste är säkerställd de två andra har varit misstänkta. Han är nu 6 år (Chinese crested pp).

Veterinären har rekommenderat specialfoder för honom och att jag skall vara noga med fetthalten i fodret. Har nu köpt Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie http://royalcanin.se/hund/foder-veterinar/gastro-intestinal-gim-23/ enligt rekommendation.

Jag är jättedålig på näringslära och foderkunskap. Jag har under våren hållt på och mixtra med foder av olika anledningar och det har nog inte varit så bra. Innan han insjuknade bestämde jag mig dock för att satsa på James Wellbeloved torrfoder.

Min fråga är om det är någon som har koll på vad det är som är så speciellt med specialfodren? När jag läser innehållsförteckningen på RC så står det massa för mig skumma ingredienser så som exempelvis jäst. I min värld låter det inte så trevligt för magen.
Jag tolkar det också som att James Wellbeloved innehåller en procent mindre fett än RC, men det är kanske det andra innehållet i RC som gör att det är bättre för en hund med känslig mage?

Någon annan som har en hund med bukspottkörtelproblem och som har några tips för att förhindra mer utbrott framöver tas det väldigt tacksamt emot.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om lip och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Skillnad på raserna?   [5] 14 mar: Isken 14 apr: ildikoLA Är vår border collie kort, mellan eller långhårig?   [3] 12 nov: Hundvovve 13 nov: Gurkans Träna slalom mellan benen med valp?   [4] 9 nov: cavo 10 nov: Ayrin Labrador parning mellan hd c och hd a-a?   [5] 19 jan: Chocolate AK 20 jan: Gurkans Plast fastnat mellan framtänderna på hunden!   [6] 25 apr: Hundensmatte! 26 apr: hundöga återkomst Skillnad på BT, JRT och CT raserna?   [3] 2 apr: Voff 92 26 apr: Voff 92 Skillnad på tävlingslydnad och brukslydnad?   [1] 30 dec: lovisaa94 7 jan: bes Aggressivitet mellan hundar   [3] 19 dec: Flattematte1 20 dec: Lona Skillnaden mellan amstaff och staffe?   [21] 5 maj: sandra_77 19 maj: Voff 92 Intestinal till valp?   [2] 9 okt: Susanne70 9 okt: Susanne70
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Rottweiler | Shetland Sheepdog | Chihuahua | Australian Shepherd | Dobermann
© 1998-2024 Enfinia AB