Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
16 juni 2013 av Meela i fästingforum (2 svar)
Fästinghalsband av bärnsten för långhårig hund
Hej jag har velat fram och tillbaka med hur jag ska göra med alla dessa fästingar, jag och sambon har en finsk lapphund. Han har just nu på sig ett fästinghalsband från apoteket som är fullt av kemikalier och gifter, detta har funkat bra och så han är helt fästings fri, så vad är då problemet?

Jo för det första gillar jag inte att han går runt med en massa gift runt halsen men vi har även en katt, detta halsbandet är tydligen farligt för katter och barn ska helst också undvika halsbandet. Vi har även märkt att hunden blivit lite konstig sen han fick det på sig. Så jag började kolla upp andra medel mot fästingar och hittade då fästinghalsband av bärnsten. Läste lite om det och det verkade som att det funkade bra, men bara på korthåriga hundar. Hittade tillslut ett som var bra för långhåriga men fanns ingen som kunde gå i god för att det funkade som det skulle. http://www.elvingsson.com/fastinghal...product_id=642 (det har jag tittat på)

Så är det någon här som testat ett sådant halsband och kan intyga att det funkar, känns lite väl dumt att slänga ut +400kr för något som kanske inte funkar alls.

Jag har inte länkat för att jag inte vet hur man gör en direktlänk men kan ju lägga upp en kopia av länken av det halsbandet som jag funderat på.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Meela och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Sele till långhårig hund   [7] 15 maj: NellieElsa 16 sep: Ayrin blir hon långhårig chihuahua eller kort hårig ?   [2] 15 aug: janinasjogren 16 aug: Tugga Terrier Köpt långhårig collie valp född 140618??   [1] 21 okt: Tornvinga 2 jun: CollieVeteranen Långhårig collie 6månader +   [0] 20 apr: Tornvinga Fästinghalsband till hund   [6] 16 apr: ara011 3 aug: Malamuterna&Jag Pälsvård för långhårig   [3] 27 maj: Elias Granqvist 28 maj: Tugga Terrier Vad rekommenderar ni? Fästinghalsband eller medel?   [8] 18 maj: NalaForever 3 aug: Malamuterna&Jag Serestro fästinghalsband är kanon   [9] 13 apr: Sajuz 13 apr: Molidor Långhårig Tax för mörk?   [5] 9 apr: Heliconii 21 apr: Ellis::)) Långhårig JRT, vad göra åt pälsen?   [9] 23 feb: Revan 26 feb: Hortensia
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dobermann | Schäfer | Grand Danois | Rottweiler | Jack Russell Terrier | Siberian Husky | Golden Retriever
© 1998-2022 Enfinia AB